Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Η Αγορά Εργασίας στον Ε.Τ.: Όλες οι νέες θέσεις απασχόλησης σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
[Ελεύθερος Τύπος]: Η Αγορά Εργασίας στον Ε.Τ.: Όλες οι νέες θέσεις απασχόλησης σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

[Ελεύθερος Τύπος]: Η Αγορά Εργασίας στον Ε.Τ.: Όλες οι νέες θέσεις απασχόλησης σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται προγράμματα του ΟΑΕΔ για επανένταξη στην αγορά εργασία πάνω από 20 000 ανέργων.

Ένα από αυτά αφορά την πρόσληψη 700 εποχικών υπαλλήλων από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την ενίσχυση των δασικών υπηρεσιών σε ολόκληρη τη χώρα

Επίσης ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πενήντα ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών στην Κεντρική Υπηρεσία και σε Οργανικές Μονάδες των Περιφερειακών Διευθύνσεων του Οργανισμού.

Εφορείες αρχαιοτήτων ενισχύονται αυτό το διάστημα με 56 εποχικούς υπαλλήλους, ενώ στο Υπουργείο Τουρισμού άνοιξαν 80 θέσεις στα τμήματα μετεκπαίδευσης.

Το ΑΣΕΠ για την αναπλήρωση υποψηφίων που δεν αποδέχθηκαν το διορισμό τους ως διασώστες στο ΕΚΑΒ, στο πλαίσιο της προκήρυξης 2Κ/2020, καλεί τους υποψηφίους που περιλαμβάνονται στον πίνακα της παρούσας ανακοίνωσης, να υποβάλουν έως τις 25 Φεβρουαρίου αίτηση με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά.

Παράλληλα τρέχουν μία σειρά διαγωνισμοί όπως για την πρόσληψη 68 μόνιμων στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού και την πρακτική άσκησης 94 ατόμων ηλικίας 18-35 στο ΚΠΙΣΝ. Διαβάστε αναλυτικά:

ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για 700 ανέργους στις δασικές υπηρεσίες – Τα 7 κριτήρια για τις προσλήψεις

Σύμφωνα με τη μοριοδότηση θα προκύψει προσωρινός πίνακας κατάταξης και μετά την υποβολή ενστάσεων και τον έλεγχό τους ο οριστικός πίνακας. Δείτε εδώ:

Πρόγραμμα voucher: Πως θα επιλεγούν 10.000 άνεργοι -2.520 ευρώ το εκπαιδευτικό επίδομα – Ποιους κλάδους αφορά

Μέχρι και την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021, θα γίνεται η υποβολή αιτήσεων για τους ανέργους από 30 έως 49 ετών που επιθυμούν να εκδηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα voucher (voucher.gov.gr).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!