Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Η Αγορά Εργασίας στον Ε.Τ.: Μπαράζ νέων προκηρύξεων – Οι ευκαιρίες για καριέρα σε κορυφαίες επιχειρήσεις
[Ελεύθερος Τύπος]: Η Αγορά Εργασίας στον Ε.Τ.: Μπαράζ νέων προκηρύξεων  – Οι ευκαιρίες για καριέρα σε κορυφαίες επιχειρήσεις

[Ελεύθερος Τύπος]: Η Αγορά Εργασίας στον Ε.Τ.: Μπαράζ νέων προκηρύξεων – Οι ευκαιρίες για καριέρα σε κορυφαίες επιχειρήσεις

Η εταιρία Pfizer διοργανώνει πρόγραμμα εντατικής εκπαίδευσης για την επιλογή εργαζομένων στην ειδικότητα software & cloud engineering, ενώ επτά ακόμα εταιρείες αναζητούν συνεργάτες .

Επίσης μετά την συνεργασία για το πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης στο ψηφιακό μάρκετινγκ, ο ΟΑΕΔ και η Google Ελλάδας, με τη στήριξη του υπουργείου Εργασίας, διευρύνουν το πεδίο των κοινών δράσεών τους, προσφέροντας σε 3.000 ανέργους έως 29 ετών τη δυνατότητα να αποκτήσουν δωρεάν τέσσερα νέα πιστοποιητικά ολοκληρωμένης επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Νέα μεγάλη προκήρυξη ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας προκειμένου να επανδρώσει με προσωπικό τις Τοπικές Ομάδες Υγείας των ΔΥΠΕ, ενώ εγκρίθηκαν από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας 138 μόνιμες προσλήψεις σε ΓΕΝ, ΓΕΣ, ΓΕΑ και Στρατιωτικά Νοσοκομεία.

Τέλος εξακολουθούν να «τρέχουν» μία σειρά διαγωνισμοί όπως από Εφορείες αρχαιοτήτων για 370 προσλήψεις και από έξι δήμους για 102 προσλήψεις. Διαβάστε αναλυτικά:

Pfizer: Πρόσκληση σε πρόγραμμα εντατικής εκπαίδευσης για την επιλογή εργαζομένων

Η έναρξη του έκτου bootcamp θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 1-5 Απριλίου και η εκπαίδευση θα διαρκέσει περίπου τέσσερις εβδομάδες. Δείτε εδώ:

Ιδιωτικός τομέας: Επτά εταιρείες αναζητούν συνεργάτες – Πως θα διεκδικήσετε τη θέση – Τα «πακέτα» που προσφέρουν

Επτά εταιρείες του ιδιωτικού τομέα αναζητούν συνεργάτες διαφόρων ειδικοτήτων για εργασία στην Αθήνα αλλά και πόλεις της Περιφέρειας. Δείτε εδώ:

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: Εγκρίθηκαν 138 μόνιμες προσλήψεις σε ΓΕΝ, ΓΕΣ, ΓΕΑ και Στρατιωτικά Νοσοκομεία- Η κατανομή των θέσεων

Το εξειδικευμένο πολιτικό προσωπικό θα συνδράμει στην τεχνική υποστήριξη των εργοστασίων και των μονάδων συντήρησης και επισκευής, αλλά και στην παροχή υγειονομικών υπηρεσιών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!