Κυριακή, 16 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Αυτές θα είναι οι κινήσεις της κυβέρνησης για τη μετά τον κορωνοϊό εποχή
[Ελεύθερος Τύπος]: Αυτές θα είναι οι κινήσεις της κυβέρνησης για τη μετά τον κορωνοϊό εποχή

[Ελεύθερος Τύπος]: Αυτές θα είναι οι κινήσεις της κυβέρνησης για τη μετά τον κορωνοϊό εποχή

ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Οσο σκληρό κι αν ακούγεται, τεκμηριώνεται από την πραγματικότητα: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να τελειώσει η πανδημία. Αν αφαιρέσει κανείς από τον λόγο του την ισοπεδωτική «κριτική» για την πανδημία, δεν απομένει τίποτα. Εκτός από χονδροειδή fake news. Τα οποία μάλιστα έχουν «ανέβει πίστα»: Αντί των τρολ του Διαδικτύου εκφράζονται πλέον από ανώτερο θεσμικό επίπεδο. Είτε τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα είτε τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Νάσο Ηλιόπουλο (Ακρόπολη-google translate για τα self-test).

Κλίμα ελευθερίας

Με βάση αυτές τις εκτιμήσεις το Μέγαρο Μαξίμου καταλήγει στο συμπέρασμα ότι μόλις τελειώσει η πανδημία, θα υπάρξει ένα εντελώς νέο πολιτικό τοπίο, στο οποίο τον πρώτο λόγο θα έχει η θετική ατζέντα των μεταρρυθμίσεων και της καθημερινότητας των «ελεύθερων» πια πολιτών. Ενα νέο τοπίο στο οποίο θα επικρατεί κλίμα ελευθερίας και τα μεγάλα ζητούμενα θα είναι οι θετικές προτάσεις και οι μεταρρυθμίσεις, που θα βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών και θα αναζωογονήσουν την οικονομία με τα πολλά χρήματα που θα έρθουν από το Ταμείο Ανάκαμψης. Δηλαδή ακριβώς οι συνθήκες που καθιστούν τον ΣΥΡΙΖΑ πολιτικά άφωνο, χωρίς αφήγημα και χωρίς παρεμβατικότητα.

Ορόσημο για την αλλαγή του τοπίου θεωρείται ο Μάιος, όταν -όπως εκτιμά η κυβέρνηση- «ό,τι θα έχει ανοίξει, δεν θα κλείσει ξανά» και παράλληλα θα ανοίξει και ο τουρισμός, στον οποίο επενδύει πολλά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!