Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που έχουν… διπλή ζωή
[Ελεύθερος Τύπος]: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που έχουν… διπλή ζωή

[Ελεύθερος Τύπος]: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που έχουν… διπλή ζωή

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που πραγματικά μπορούν να σε εκπλήξουν με την συμπεριφορά τους. Ορισμένοι μάλιστα είναι εντελώς διαφορετικοί από αυτό που δείχνουν και μπορούν να ζουν μέχρι και… διπλές ζωές.

Δεν λέμε ότι είναι δίγαμοι ή έχουν δύο «σπίτια» ή γενικότερα κάτι τόσο προχωρημένο. Μην τρομάζεις! Λέμε απλώς πως το πρόσωπο που δείχνουν στους γύρω τους σε σχέση με αυτό που έχουν στην πραγματικότητα, όταν είναι μόνοι τους, είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Περίμενες ότι θα τον έβλεπες πρώτο στην λίστα και καλά έκανες! Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Δίδυμος έχει… δύο πρόσωπα. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει κακές προθέσεις. Πολύ απλά, δεν θα σου δείξει ποτέ το πώς πραγματικά νιώθει ή το τι σκέφτεται. Και αυτό θα το κάνει για να προστατευτεί ή να σε αποφύγει ή για να… κρυφτεί. Έχει αυτό που λέμε poker face και δεν θα μπορέσεις ποτέ να μπεις μέσα στο μυαλό του ή να τον μάθεις. Το ταλέντο του στην επικοινωνία είναι εξαιρετικό και θα σε «φλομώσει» όταν και όποτε το θελήσει. Δεν είναι ποτέ αυτό που πίστευες… Όταν είναι μόνος του είναι ένα διαφορετικό άτομο σε σχέση με αυτό που δείχνει προς τους γύρω του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!