Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ελεύθερος Τύπος]: Αυστρία: 65χρονος πήγε τουαλέτα και τον δάγκωσε…πύθωνας
[Ελεύθερος Τύπος]: Αυστρία: 65χρονος πήγε τουαλέτα και τον δάγκωσε…πύθωνας

[Ελεύθερος Τύπος]: Αυστρία: 65χρονος πήγε τουαλέτα και τον δάγκωσε…πύθωνας

Ο πύθωνας δάγκωσε τον άνδρα από την Αυστρία, όταν ο δεύτερος επισκέφθηκε την τουαλέτα του σπιτιού του νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

Το 65χρονο θύμα δηλώνει ότι αισθάνθηκε ένα «δαγκωματάκι» στην περιοχή των γεννητικών του οργάνων και σηκώθηκε αμέσως από την τουαλέτα, για να δει τι το είχε προκαλέσει. Έκπληκτος, ο άνδρας διαπίστωσε πως μέσα στην λεκάνη βρισκόταν κουλουριασμένος ένας «δικτυωτός» πύθωνας αλμπίνο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, που επισκέφθηκε αργότερα από το διαμέρισμα, ο πύθωνας πρέπει να είχε διαφύγει από το διαμέρισμα του 24χρονου γείτονα του θύματος, που διατηρούσε το φίδι ως κατοικίδιο. Ως προς το πώς κατάφερε το φίδι να βρεθεί στην τουαλέτα, η αστυνομία εκτιμά πως πιθανότατα κινήθηκε μέσω των σωλήνων αποχέτευσης.

Ένας ειδικός ερπετολόγος, επιστρατευμένος από τις αστυνομικές δυνάμεις, κατάφερε να αφαιρέσει τελικά τον πύθωνα με ασφάλεια από την λεκάνη. Το φίδι εν συνεχεία καθαρίστηκε και επεστράφη στον ιδιοκτήτη του.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως ο 24χρονος ιδιοκτήτης του πύθωνα διατηρεί στο διαμέρισμά του και άλλα φίδια, π.χ. βόες συσφιγκτήρες, καθώς και μια σαύρα «γκέκο». Τα ερπετά είναι όλα κλεισμένα σε ειδικά γυάλινα δοχεία, τα οποία όπως φαίνεται δεν επαρκούν για τον περιορισμό τους. Εξαιτίας του συμβάντος με τον 65χρονο γείτονά του, ο 24χρονος ενδέχεται τώρα να αντιμετωπίσει κατηγορίες για την πρόκληση σωματικής βλάβης σε τρίτο από αμέλεια. Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα της επίθεσης φέρει ευτυχώς μόνο μερικούς μικρούς τραυματισμούς και είναι, κατά τ’ άλλα, καλά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!