Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ελεύθερος Τύπος]: Αυστραλία: Σάλος με τη διαρροή βίντεο που εικονίζουν βουλευτές να συνουσιάζονται στο Κοινοβούλιο- Οι κατηγορίες για βιασμούς, οι διαμαρτυρίες και οι απολύσεις
[Ελεύθερος Τύπος]: Αυστραλία: Σάλος με τη διαρροή βίντεο που εικονίζουν βουλευτές να συνουσιάζονται στο Κοινοβούλιο- Οι κατηγορίες για βιασμούς, οι διαμαρτυρίες και οι απολύσεις

[Ελεύθερος Τύπος]: Αυστραλία: Σάλος με τη διαρροή βίντεο που εικονίζουν βουλευτές να συνουσιάζονται στο Κοινοβούλιο- Οι κατηγορίες για βιασμούς, οι διαμαρτυρίες και οι απολύσεις

Σάλος έχει ξεσπάσει στην πολιτική σκηνή της Αυστραλίας με τη διαρροή ολοένα και περισσότερων βίντεο, που δείχνουν βουλευτές να συνουσιάζονται εντός του Κοινοβουλίου.

Οι νεότερες εξελίξεις σε σχέση με το ζήτημα οδήγησαν στην απόλυση υπαλλήλου της Βουλής, ο οποίος επίσης εικονιζόταν σε βίντεο να συνουσιάζεται πάνω στο γραφείο μιας Αυστραλής βουλευτού.

Οι αποκαλύψεις ήρθαν στο φως μετά από τους προ ημερών ισχυρισμούς μιας πρώην υπαλλήλου της Βουλής, η οποία δήλωνε πως φοβόταν ότι θα χάσει τη δουλειά της, μετά από σεξουαλική επίθεση που υπέστη εν ώρα εργασίας.

Η γυναίκα, ονόματι Μπρίττανι Χίγκινς, ισχυρίζεται πως, τον Μάρτιο του 2019, υπήρξε θύμα βιασμού από έναν συνάδελφό της και δέχτηκε πιέσεις ώστε να μην αναφέρει το γεγονός στην αστυνομία.

Μετά από τις δηλώσεις της ξέσπασε θύελλα παρόμοιων αποκαλύψεων, οι οποίες με τη σειρά τους πυροδότησαν πολυάριθμες πορείες διαμαρτυρίας για τη βία κατά των γυναικών στην Αυστραλία.

Τα επίμαχα βίντεο, που απεικονίζουν υπαλλήλους του Κοινοβουλίου και βουλευτές να συνουσιάζονται στον χώρο εργασίας τους, διέρρευσαν από έναν επίσης πρώην υπάλληλο του Κοινοβουλίου, ο οποίος υποστηρίζει πως έχει αναπτύξει «ανοσία» απέναντι στις εικόνες αυτές, λόγω της συχνότητάς τους.

Πέραν των βίντεο που διέρρευσε, τα περισσότερα εκ των οποίων γυρίστηκαν 2 χρόνια πριν, ο ανώνυμος άνδρας ισχυρίζεται πως οι συνάδελφοί του και οι βουλευτές χρησιμοποιούσαν κατά κόρον το «δωμάτιο προσευχής» του Κοινοβουλίου για να προβούν σε σεξουαλικές πράξεις, καθώς και ότι συχνά έφερναν στο Κοινοβούλιο εκδιδόμενες γυναίκες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!