Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ελεύθερος Τύπος]: Αυστραλοί κρατούσαν σκλάβα τους μια Ινδή επί 8 ολόκληρα χρόνια
[Ελεύθερος Τύπος]: Αυστραλοί κρατούσαν σκλάβα τους μια Ινδή επί 8 ολόκληρα χρόνια

[Ελεύθερος Τύπος]: Αυστραλοί κρατούσαν σκλάβα τους μια Ινδή επί 8 ολόκληρα χρόνια

Μια γυναίκα που δεν έδειξε καμιά «μεταμέλεια, μετάνοια ή οδύνη» για το γεγονός ότι κρατούσε σκλάβα της μια Ινδή επί οχτώ χρόνια, καταδικάστηκε σε φυλάκιση της ίδιας διάρκειας από δικαστήριο της Μελβούρνης.

Η Κουμουτίνι Κανάν κρίθηκε, μεταξύ άλλων, ως ηθική αυτουργός του εγκλήματος που διέπραξε με την συνέργεια του συζύγου της, Καντασάμι Κανάν. Ο άνδρας αξιολογήθηκε από το δικαστήριο ως «έχων αδύναμο χαρακτήρα» και θεωρήθηκε πως συμβιβαζόταν με το θέλημα της συζύγου του.

Ο 57χρονος Καντασάμι Κανάν καταδικάστηκε, παρ’ όλα αυτά, σε εξαετή φυλάκιση, οφείλοντας να εκτίσει τουλάχιστον τα 3 χρόνια της ποινής του. Η 53χρονη Κουμουτίνι Κανάν καταδικάστηκε σε οκταετή φυλάκιση και οφείλει να εκτίσει τουλάχιστον τα τέσσερα χρόνια της δικής της ποινής.

Το ζεύγος κρίθηκε ένοχο για την παράνομη κράτηση μιας ευάλωτης γυναίκας από την Ινδία στο σπίτι του, επί οκτώ ολόκληρα χρόνια (2007-2015).

«Κανένας τους δεν έδειξε οδύνη ή μεταμέλεια για τα όσα είχαν κάνει. Αντίθετα επέδειξαν απίστευτη έλλειψη ανθρωπιάς», σχολίασε ο δικαστής της υπόθεσης, Τζον Τσάμπιον.

Το ζευγάρι κρίθηκε πως δεν είχε καμιά επαφή με την πραγματικότητα της όλης κατάστασης. Ενδεικτική αυτής της επαφής με την πραγματικότητα είναι και η αμέλεια που επέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια όσον αφορά τα τρία τους παιδιά, τα οποία έχουν ειδικές ανάγκες.

«Φαίνεται πως το μόνο που σας ενδιέφερε ήταν οι εαυτοί σας», είπε ο δικαστής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!