Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Αδειάζουν όλοι την Ιωάννα Τούνη – Το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης και τα σκληρά σχόλια
[Ελεύθερος Τύπος]: Αδειάζουν όλοι την Ιωάννα Τούνη  – Το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης και τα σκληρά σχόλια

[Ελεύθερος Τύπος]: Αδειάζουν όλοι την Ιωάννα Τούνη – Το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης και τα σκληρά σχόλια

Σάλος έχει προκληθεί, τις τελευταίες ημέρες, με την Ιωάννα Τούνη που δήλωσε για το βοήθημα των 800 ευρώ του κορωνοϊού ότι «οι τεμπέληδες χαίρονται που τα παίρνουν».

Η Instagrammer προσπάθησε να μαζέψει τα όσα είπε, αναφέροντας: «Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, δεν θα χαρακτήριζα ποτέ τεμπέλη έναν άνθρωπο ο οποίος έχει τεθεί αναγκαστικά σε αναστολή και ο οποίος θέλει να πάει στη δουλειά του και δεν μπορεί. Αλλά υπάρχει και αυτή η μερίδα ανθρώπων, οι οποίοι δεν θέλουν να δουλέψουν, θέλουν να κάθονται και να πληρώνονται. Και όποιος δεν θέλει να το δεχτεί αυτό, ζει στο ψέμα του. Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι όντως και σε αυτούς τους ανθρώπους αναφέρθηκα».

Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, πάντως, το πρωί της Δευτέρας, πρόβαλλαν το ηχητικό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ιωάννας με τη Σάσα Σταμάτη. «Κανένας γιατρός δεν σου δίνει βεβαίωση ότι για 7 μήνες αν έχεις περάσει COVID-19 δεν μπορείς να ξανακολλήσεις. Είναι σοβαρό αυτό», σχολίασε αρχικά η Φαίη Σκορδά και για την δήλωση για τους τεμπέληδες είπε: «Δεν είχε κανένα λόγο να κάνει τέτοιου είδους τοποθέτηση. Είναι ύβρις στη σημερινή εποχή να τοποθετηθείς σε ένα τέτοιο θέμα. Πόσο μάλλον όταν έχεις ένα εισόδημα Α». «Δεν ξέρει να εκφραστεί η κοπέλα», σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!