Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: 54ο Ράλλυ ΔΕΘ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο
[Ελεύθερος Τύπος]: 54ο Ράλλυ ΔΕΘ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο

[Ελεύθερος Τύπος]: 54ο Ράλλυ ΔΕΘ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν το Σαββατοκύριακο, λόγω της διεξαγωγής του 54ου Ράλλυ ΔΕΘ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, σήμερα, Σάββατο (09.10.2021), δεν θα επιτρέπεται από τις 7.40 π.μ. η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων στην ειδική διαδρομή επί της ανώνυμης ασφάλτινης τοπικής Οδού Δρυμού – Μονολόφου, από το ύψος εκατό μέτρα μετά την συμβολή της με την επ. οδό Μελισσοχωρίου – Δρυμού έως το ύψος πεντακόσια μέτρα πριν την συμβολή της με την Ν.Ε.Ο. Θεσ/νίκης –Κιλκίς, και καθ’ όλο το πλάτος αυτής.

Από τις 9 π.μ. δεν θα επιτρέπεται από η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων:

– Επί της εθνικής οδού Θεσ/νίκης – Σερρών από όρια νομού Σερρών έως το ύψος της συμβολής της με την επ. Οδό Λαχανά-Ριζιανών και καθ’ όλο το πλάτος αυτής.

– Επί της επ. οδού Λαχανά – Ριζιανών από την συμβολή της με την εθνική οδό Θεσ/νίκης –Σερρών έως το ύψος πριν τη συμβολή της με τον κάθετο άξονα Εγνατίας Οδού – Προμαχώνα.

Την Κυριακή, από τις 9.30πμ δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων στην ειδική διαδρομή επί της ανώνυμης τοπικής οδού που διέρχεται από τις παρυφές του οικισμού Μεσαίου και σε μέγιστο μήκος εκατό μέτρων.

-Ακόμη, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος της Λεωφόρου Δημοκρατίας από το ύψος της επιχείρησης «BON CHATEAU» και σε μέγιστο μήκος εκατό μέτρων προς την οδό Ελ. Βενιζέλου (Ωραιόκαστρο) καθ’ όλο το πλάτος αυτής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!