Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: 32 Φεστιβάλ Βριλησσίων: Μια βραδιά για καλή μουσική με τη Χρυσούλα Στεφανάκη
[Ελεύθερος Τύπος]: 32 Φεστιβάλ Βριλησσίων: Μια βραδιά για καλή μουσική με τη Χρυσούλα Στεφανάκη

[Ελεύθερος Τύπος]: 32 Φεστιβάλ Βριλησσίων: Μια βραδιά για καλή μουσική με τη Χρυσούλα Στεφανάκη

Με την ευγενική και ζεστή φωνή της Χρυσούλας Στεφανάκη, το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη στα Βριλήσσια, είναι προγραμματισμένο ένα μελωδικό ταξίδι, με τραγούδια του Γιάννη Σπανού.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που δίνει την ευκαιρία στους φίλους της καλής μουσικής να απολαύσουν έναν αρμονικό χορό από νότες και να ακούσουν, να αισθανθούν, πολύ όμορφα τραγούδια που δεν χάνουν τη γοητεία τους στο πέρασμα του χρόνου.

Στο πιάνο θα είναι ο Σωτήρης Προϊσκος και όπως μάς είπε η Χρυσούλα Στεφανάκη, μιλώντας στο Eleftherostypos.gr, ενόψει της εκδήλωσης:

«Είναι πάρα πολλά τραγούδια, που ακούγοντας τα μόνο με ένα πιάνο και μία φωνή να στέκονται γυμνά ανακαλύπτεις το διαφορετικό τους μεγαλείο.

Τα αγαπάς περισσότερο τα τραγούδια έτσι.

Με αυτή την αμεσότητα γίνονται αμέσως δικά σου.

Και τα τραγούδια του Γιάννη Σπανού είναι τόσο σπουδαία και τόσο γνωστά που ο κόσμος σε όλη τη διάρκεια δεν σταματάει να τραγουδάει.

Επειδή στους καιρούς μας, κατακλυζόμαστε από τόσους καθημερινούς θορύβους η μουσική υπάρχει στη ζωή μας και για να μας ξεκουράζει

Αυτή την αφαιρετικότητα μόνο με «πιάνο φωνή» την είχαμε επιλέξει και στις παραστάσεις μας, με τον Γιάννη Σπανό που πάντα ενθουσιαζόταν σαν μικρό παιδί όταν συμμετείχε και ο κόσμος.

Το Σάββατο στο πιάνο θα με συνοδεύσει ο νέος ταλαντούχος Σωτήρης Προϊσκος που έσκυψε με πολύ αγάπη πάνω από το ρεπερτόριο του Γιάννη Σπανού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!