Κυριακή, 11 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Volvo: Μόνο αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα από το 2030
[Drive]: Volvo: Μόνο αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα από το 2030

[Drive]: Volvo: Μόνο αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα από το 2030

Η Volvo Cars σκοπεύει να γίνει, από το 2030, μια εταιρεία που θα παράγει μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Η Volvo θέλει να κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια στη ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά των premium ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Και σχεδιάζει μέχρι το 2030 να έχει γίνει ένας κατασκευαστής που θα παράγει αποκλειστικά αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Έως τότε η σουηδική φίρμα σκοπεύει να καταργήσει σταδιακά κάθε μοντέλο της με κινητήρα εσωτερικής καύσης, συμπεριλαμβανομένων των υβριδικών, και να διαθέτει μόνο αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Ο μετασχηματισμός της Volvo σε κατασκευαστή αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων αποτελεί τμήμα του φιλόδοξου κλιματικού της σχεδίου, το οποίο εστιάζει στη συνεχή μείωση του αποτυπώματος άνθρακα στον κύκλο ζωής κάθε αυτοκινήτου μέσω ξεκάθαρων δράσεων.

Η απόφαση της Volvo βασίζεται στην προσδοκία ότι τόσο η νομοθεσία όσο και η ταχεία επέκταση υποδομών φόρτισης υψηλής ποιότητας θα επιταχύνουν την αποδοχή των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων από τους πελάτες της.

Η πορεία της Volvo προς την καθολική εφαρμογή της ηλεκτροκίνησης συνοδεύεται από προσήλωση στις online πωλήσεις και μία πιο πλήρη, ελκυστική και ξεκάθαρη προσφορά προς τον πελάτη υπό το όνομα Care by Volvo. Όλα τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα θα είναι διαθέσιμα μόνο online.

Η φιλοδοξία για το 2030 αντανακλά την επιτάχυνση της στρατηγικής της Volvo για το πέρασμα στην ηλεκτροκίνηση, που βασίζεται στην ισχυρή ζήτηση για τα αυτοκίνητά της με ηλεκτροκινητήρες κατά τα πρόσφατα χρόνια, αλλά και στη σταθερή πεποίθηση ότι η αγορά των μοντέλων με κινητήρα εσωτερικής καύσης θα φθίνει συνεχώς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!