Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Το Volkswagen ID.4 αποκτά εκδόσεις X και Crozz για την κινεζική αγορά 
[Drive]: Το Volkswagen ID.4 αποκτά εκδόσεις X και Crozz για την κινεζική αγορά 

[Drive]: Το Volkswagen ID.4 αποκτά εκδόσεις X και Crozz για την κινεζική αγορά 

Δείτε για ποιο λόγο κρίνεται αναγκαίο στην Κίνα να υπάρχουν δύο εκδόσεις του μοντέλου.

Αφού αποκάλυψε το ολοκαίνουργιο ID.4 για τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, η Volkswagen παρουσιάζει τώρα τις κινεζικές εκδόσεις του νέου ηλεκτρικού crossover.
Και λέμε τις εκδόσεις γιατί πρόκειται για δύο διαφορετικές εκδόσεις που θα είναι διαθέσιμες στην μεγαλύτερη αγορά του κόσμου. Πρόκειται για το ID.4 Crozz που είναι το ίδιο που διατίθεται και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο αλλά για λόγους μάρκετιγκ προφανώς φέρει το διακριτικό «Crozz» και το ID.4 X που διαθέτει διαφορετικούς προβολείς, πίσω φώτα και προφυλακτήρες για μια πιο ξεχωριστή εμφάνιση.

Λόγω αυτών ακριβώς των αλλαγών το ID.4 X είναι 20 mm μεγαλύτερο από το «αδερφό» του και επίσης 11 mm ψηλότερο. Ωστόσο, το πλάτος και το μεταξόνιο είναι πανομοιότυπα. Μικρές διαφορές έχουμε και στον σχεδιασμό του εσωτερικού και ιδιαίτερα στην κενρτική κοσνόλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οι τιμές του Volkswagen ID.4 στην Ελλάδα (video)

Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί η Κίνα χρειάζεται δύο εκδόσεις του ID.4. Η απάντηση είναι διότι το ID.4 στην Κίνα κατασκευάζεται από δύο κοινοπραξίες της VW με τοπικούς κατασκευαστές και ως εκ τούτου πρέπει να έχουν κάποιες (έστω και μικρές) διαφορές. Το ID.4 X κατασκευάζεται από την κοινοπραξία SAIC-VW και το ID.4 Crozz από την κοινοπραξία FAW-VW.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!