Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Toyota Yaris Cross: Ανάρπαστο πριν καν κυκλοφορήσει
[Drive]: Toyota Yaris Cross: Ανάρπαστο πριν καν κυκλοφορήσει

[Drive]: Toyota Yaris Cross: Ανάρπαστο πριν καν κυκλοφορήσει

Η B-SUV έκδοση του Toyota Yaris με το πρόθεμα Cross ξεκινά την εμπορική της καριέρα και στην χώρα μας. Όσοι δεν προνόησαν όμως δύσκολα θα μπορέσουν να το αποκτήσουν άμεσα!

Η μοίρα κάποιων αυτοκινήτων είναι προδιαγεγραμμένη και είναι καταδικασμένα να πετύχουν πριν καν κυλήσουν τους τροχούς τους στο δρόμο. Στο κλαμπ αυτών των αυτοκινήτων δείχνει ότι θα συμπεριληφθεί πολύ σύντομα και το νέο Toyota Yaris Cross που, πριν καν πάρει τη θέση του στις εκθέσεις της ελληνικής αντιπροσωπείας, οδεύει για sold-out!

Όπως μας τόνισαν τα στελέχη της Toyota Hellas, κατά τη διάρκεια γνωριμία μας με το Yaris Cross στις Βρυξέλλες, τα αυτοκίνητα που έχουν προγραμματιστεί να έλθουν στη χώρα μας για το 2021 έχουν ήδη προπωληθεί, με τις συνολικές παραγγελίες μέχρι τώρα να έχουν ήδη ξεπεράσει τις 1.600!

Όχι και άσχημα για ένα αυτοκίνητο που οι περισσότεροι τουλάχιστον, το έχουμε δει μόνο σε φωτογραφίες!

Πέρα από την υψηλή ζήτηση, πρόβλημα για τους ενδιαφερόμενους που δεν προνόησαν να σπεύσουν να το κλείσουν, θα αποτελέσει και το παγκόσμιο πρόβλημα με την έλλειψη των chip που έχει περιορίσει την παραγωγή αυτοκινήτων.

Το θέμα ακουμπά φυσικά και την Toyota η οποία έχει μειώσει την παραγωγή της και τους προσεχείς μήνες θα ρίξει στην αγορά λιγότερα Yaris Cross απ’ όσα θα ήθελε, με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!