Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Toyota RAV4: Νέα έκδοση Adventure με πιο άγρια όψη
[Drive]: Toyota RAV4: Νέα έκδοση Adventure με πιο άγρια όψη

[Drive]: Toyota RAV4: Νέα έκδοση Adventure με πιο άγρια όψη

Η νέα έκδοση Adventure του RAV4 ενσωματώνει κάμποσα σχεδιαστικά στοιχεία που ενισχύουν τη σκληροτράχηλη εικόνα του κόμπακτ SUV της Toyota.

Με αφορμή μια μικρή ανανέωση, το RAV4 αποκτά τη νέα έκδοση Adventure. Όπως υποδηλώνει το όνομά της, είναι περισσότερο προσανατολισμένη στη σκληροτράχηλη εμφάνιση του αυτοκινήτου. Μην φανταστείτε βέβαια ότι η Toyota αρκέστηκε στο να προσθέσει μόνο τις μαύρες των 19 ιντσών που βλέπετε. Αυτό το RAV4 έχει και διαφορετικό πρόσωπο.

Ωστόσο αυτό δεν είναι καινούργιο, καθώς το έχουμε δει ήδη στην αμερικανική έκδοση. Σε σύγκριση με το ευρωπαϊκό RAV4 που γνωρίζουμε, βλέπουμε λοιπόν μια μάσκα ειδικού σχεδιασμού, με τον λογότυπο της ιαπωνικής φίρμας τοποθετημένο στο κέντρο της, πάνω σε μια διπλή μπάρα.

Το δε περίγραμμα για τα φώτα ομίχλης συνδέεται με μια εισαγωγή αέρα που περνά κάτω από τη νέα μάσκα. Νέα είναι και η φωτεινή «υπογραφή» του αυτοκινήτου (μέρος της γενικότερης ανανέωσης του RAV4), ενώ το κάτω μέρος του προφυλακτήρα είναι ντυμένο με μια μεγάλη προστατευτική «γλίστρα» στο χρώμα του αλουμινίου.

Στο πίσω μέρος, το νικελένιο στοιχείο μεταξύ των φώτων είναι εδώ βαμμένο στο χρώμα του αμαξώματος, σε αντίθεση με την πίσω «γλίστρα» που είναι στο χρώμα του αλουμινίου όπως και η εμπρός.

Το RAV4 Adventure θα διατίθεται μόνο σε αυτό το χακί πράσινο χρώμα, σε συνδυασμό με ανοιχτό γκρι για την οροφή και τις κολόνες του παρμπρίζ. Συνδυασμός που κάνει αναφορά στο Land Cruiser FJ40.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!