Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: H Total μεταμορφώνεται και γίνεται TotalEnergies
[Drive]: H Total μεταμορφώνεται και γίνεται TotalEnergies

[Drive]: H Total μεταμορφώνεται και γίνεται TotalEnergies

Η Total, η γαλλική πολυεθνική εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου, μετονομάστηκε σε TotalEnergies σε μια κίνηση στροφής προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Η Total είναι η τέταρτη μεγαλύτερη πετρελαϊκή εταιρεία στον κόσμο και η στροφή της προς τις ΑΠΕ είχε αναγγελθεί δημόσια από τον περασμένο Φεβρουάριο, τονίζοντας ότι η μετονομασία της θα συμβόλιζε μια νέα δέσμευση από την πλευρά της να ηγηθεί σε έναν κόσμο με περισσότερες ενέργειες και λιγότερες εκπομπές ρύπων.

Η μεταμόρφωση της Total ολοκληρώθηκε σε έκτακτη συνέλευσή, όπου οι μέτοχοι ενέκριναν, σχεδόν ομόφωνα, το ψήφισμα για την αλλαγή του ονόματος της εταιρείας από Total σε TotalEnergies, υποστηρίζοντας έτσι τη στρατηγική μετατροπή της ταυτότητάς της σε μια ευρεία εταιρεία ενέργειας. Σε συνδυασμό με αυτήν την αλλαγή ονόματος, η TotalEnergies υιοθετεί μια νέα οπτική ταυτότητα.

«Η ενέργεια είναι ζωή. Όλοι τη χρειαζόμαστε και είναι μια πηγή προόδου. Έτσι, σήμερα, για να συμβάλουμε στη βιώσιμη ανάπτυξη του πλανήτη που αντιμετωπίζει την κλιματική πρόκληση, προχωρούμε, μαζί, προς νέες ενέργειες. Η ενέργεια ανακαλύπτει εκ νέου τον εαυτό της και αυτό το ταξίδι είναι δικό μας. Η φιλοδοξία μας είναι να είμαστε ένας παγκόσμιος παράγοντας στην ενεργειακή μετάβαση. Γι’ αυτό η Total μεταμορφώνεται και γίνεται TotalEnergies», δήλωσε ο Patrick Pouyanné, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της TotalEnergies.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!