Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Με την καρδιά
[Drive]: Με την καρδιά

[Drive]: Με την καρδιά

Αρκετοί ρωτούν κάτι για ένα αυτοκίνητο και έχουν βαρεθεί ήδη από τη μέση της 2ης πρότασης της απάντησης. Μα… αν δε σου αρέσει, μην το σκέφτεσαι.

Με τις αναφορές στην ηλεκτροκίνηση να μην περιορίζονται πια μόνο στις δικές μας φυσικές ή ψηφιακές σελίδες, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά να αποτελεί θέμα ευρύτερης συζήτησης, μεγαλώνει και το κοινό που ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα γι’ αυτήν. Στις εξωαυτοκινητικές παρέες –ναι, έχουμε και τέτοιες, κύριοι– κάποια ερώτηση σχετική με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι η συνηθέστερη σήμερα, αντικαθιστώντας τις παλαιότερες «τι είναι crossover», «τι έγινε στο Dieselgate» κ.λπ.

Οι ενδιαφερόμενοι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Από τη μία, υπάρχουν εκείνοι που ακούνε πράγματα που δεν περίμεναν, οπότε η περιέργειά τους ενισχύεται και ρωτάνε περισσότερα. «Μα σοβαρά είναι 204 άλογα αυτό το πραγματάκι», άκουσα για το Kona Electric που οδηγούσα τις προάλλες. «Και πόσα χιλιόμετρα κάνει με μια φόρτιση;». «Στην πόλη, μάλλον πάνω από 500». «ΠΟΣΑ;;;». Και κάπως έτσι η ηλεκτροκίνηση κερδίζει έναν φίλο. Τον χάνει βέβαια με το που συνειδητοποιεί πόσο κοστίζει, αλλά πού θα πάει; Κάποτε θα πέσουν οι τιμές.

Από την άλλη, υπάρχουν κι εκείνοι που κάνουν την όποια ερώτηση μάλλον επειδή νιώθουν υποχρεωμένοι να μιλήσουν για αυτό το θέμα, αφού είναι στην επικαιρότητα, αλλά ουσιαστικά δεν τους ενδιαφέρει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!