Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Οι τιμές για τα Abarth, 595 Scorpioneore και 595 Monster Energy Yamaha
[Drive]: Οι τιμές για τα Abarth, 595 Scorpioneore και 595 Monster Energy Yamaha

[Drive]: Οι τιμές για τα Abarth, 595 Scorpioneore και 595 Monster Energy Yamaha

Οι δύο ειδικές εκδόσεις είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά.

Οι δύο νέες ειδικές εκδόσεις της Abarth, 595 Scorpioneore και 595 Monster Energy Yamaha είναι διαθέσιμες και στην ελληνική αγορά.
Οι δύο ειδικές εκδόσεις, εκφράζοντας ισάριθμες διαχρονικές όψεις της εταιρείας, εκείνες του στιλ και της οδηγικής απόλαυσης, συνεχίζουν επάξια τη φιλοσοφία του ιδρυτή της μάρκας Carlo Abarth. Οι νέες συλλεκτικές εκδόσεις της Abarth είναι άμεσα διαθέσιμες στην Ελληνική αγορά, με τιμές από € 23.000 (595 Monster Energy Yamaha ) και € 23.700 595 Scorpioneoro). Η παραγωγή του Abarth 595 Scorpioneoro που θα περιοριστεί στις 2.000 μονάδες, τιμά το A112 Abarth Gold Ring, γνωστό και με το προσωνύμιο Targa Oro. Ένα πραγματικά σπάνιο αυτοκίνητο, το οποίο κατασκευάστηκε το 1979 σε μόλις 150 μονάδες, όλες σε μαύρο χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες και πλούσιο εξοπλισμό. Η νέα ειδική έκδοση είναι εξίσου εντυπωσιακή και αποτελεί ένα συλλεκτικό μοντέλο, όπως πιστοποιεί και η ειδική πλακέτα που βρίσκεται στο εσωτερικό του.

Εκτός από το μαύρο χρώμα, διαθέσιμα είναι τρία ακόμα χρώματα (Podium Blue, Racing White και Record Gray), ενώ η ματ μαύρη οροφή με το σχέδιο «σκακιέρας» συνδυάζεται ιδανικά με τα ανθρακί στοιχεία, όπως οι χειρολαβές, τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών και τα αεροδυναμικά στοιχεία στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα. Όλα τα παραπάνω συνυπάρχουν με τα στοιχεία σε χρυσό χρώμα, όπως ο σκορπιός στο καπό, το χρυσό σιρίτι και φυσικά οι χρυσές ζάντες των 17 ιντσών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!