Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Η τύχη χαμογελά σε μια άτυχη Aston Martin DB4 του ’62 [video]
[Drive]: Η τύχη χαμογελά σε μια άτυχη Aston Martin DB4 του ’62 [video]

[Drive]: Η τύχη χαμογελά σε μια άτυχη Aston Martin DB4 του ’62 [video]

Ύστερα από 46 χρόνια στα χέρια του ίδιου ανθρώπου και επί 31 χρόνια ακίνητη, αυτή Aston Martin DB4 του 1962 πωλείται. Στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ιστορία του ιδιοκτήτη είναι τόσο πλούσια όσο και η γενεαλογία της.

Αυτές οι κατά καιρούς αμερικανικές ιστορίες από τους «αχυρώνες» κάποιες φορές είναι περίεργες, κάποιες άλλες εντυπωσιακές και κάποιες άλλες γεμάτες συναισθήματα. Η σημερινή ιστορία είναι και από τα τρία και κάτι παραπάνω.

Η Aston Martin που βλέπετε διατίθεται προς πώληση ύστερα από 31 χρόνια αποθήκευσης. Εδώ και χρόνια ανήκει στο ίδιο άνθρωπο, τον Connie Moore. Και παρόλο που δεν έχει την οδηγήσει για περισσότερο από τρεις δεκαετίες, αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής αυτού του βετεράνου. Χαρακτηρισμός που δεν είναι διόλου παραπλανητικός, μιας και ο Moore είναι ένας πραγματικός βετεράνος.

Μια Aston για «ευχαριστώ»
Εργαζόμενος ως βαφέας αυτοκινήτων στα τέλη της δεκαετίας του ’60, ο Connie Moore στρατολογήθηκε και στάλθηκε στον πόλεμο του Βιετνάμ. Με την επιστροφή του στις αρχές της δεκαετίας του ’70, κατάφερε να ξαναπιάσει δουλειά χάρη στον πρώην εργοδότη του που του φύλαξε τη θέση εργασίας.

Συνολικά βγήκαν πέντε «series» DB4. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια ΙΙΙ Series που γίνεται αμέσως αντιληπτή από τα πίσω φώτα που συντίθενται από τρία μικρά στρογγυλά φανάρια σε νικελένιο πλαίσιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!