Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Thierry Bolloré: H Jaguar Land Rover έχει πολύ δρόμο ακόμη για να βελτιώσει την αξιοπιστία της 
[Drive]: Thierry Bolloré: H Jaguar Land Rover έχει πολύ δρόμο ακόμη για να βελτιώσει την αξιοπιστία της 

[Drive]: Thierry Bolloré: H Jaguar Land Rover έχει πολύ δρόμο ακόμη για να βελτιώσει την αξιοπιστία της 

O CEO της εταιρείας λέει πως έγιναν σημαντικά βήματα αλλά δεν είναι αρκετά.

Ο Thierry Bolloré όταν ανέλαβε το τιμόνι της JLR είχε δεσμευτεί να βελτιώσει την αρνητική φήμη της εταιρείας για την ποιότητα κατασκευής των αυτοκινήτων της.
Ο Bolloré, ο οποίος ανέλαβε της θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου το περασμένο φθινόπωρο, λέει τώρα πως έχει ήδη σημειωθεί μεγάλη πρόοδος σε αυτό που περιγράφει ως την πρώτη προτεραιότητα του σχεδίου «Reimagine» για να γυρίσει την τύχη της εταιρείας, αλλά ωστόσο πρέπει να γίνουν πολλά ακόμη.

«Τα αποτελέσματά μας ήταν απαράδεκτα, αλλά ξέρουμε πώς να τα διορθώσουμε. Δεν είναι επιστήμη, απλά απαιτείται σκληρή δουλειά. Ήδη τα αποτελέσματα του 2021 είναι καλύτερα, αλλά πρέπει να κάνουμε περισσότερα», είπε.

Μία από τις πρώτες ενέργειες του Bolloré μόλις ένα μήνα μετά την ένταξή του στην Jaguar Land Rover ήταν να διορίσει τον Nigel Blenkinsop σε μια νέα θέση στο διοικητικό συμβούλιο, εκτελεστικό διευθυντή της ποιότητας της εταιρείας και του τομέα ικανοποίησης των πελατών, που θα αναφέρονταν απευθείας στον Γάλλο.

«Τώρα έχουμε ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου υπεύθυνο για αυτή τη νευραλγική θέση, κάτι που κάνει μεγάλη διαφορά», είχε πει ο Bolloré.

Ο Bolloré αναθεώρησε επίσης τον τρόπο με τον οποίο η JLR εξελίσσει τα μοντέλα της, εισάγοντας περισσότερη τεχνολογία και ψηφιακό σχεδιασμό σε κοινά συστήματα που βελτιώνουν την ποιότητα των εξαρτημάτων και τον τρόπο ενσωμάτωσής τους στην αρχή της διαδικασίας παραγωγής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!