Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Test drive: Suzuki Jimny LCV [video]
[Drive]: Test drive: Suzuki Jimny LCV [video]

[Drive]: Test drive: Suzuki Jimny LCV [video]

Όπως έχουμε ξαναγράψει, όταν το 2018 παρουσιάστηκε η τελευταία γενιά Jimny , η Suzuki είχε δηλώσει πως «όσο υπάρχουν άνθρωποι στον πλανήτη που το χρειάζονται, θα το έχουν». Λίγο αργότερα, οι όλο και πιο αυστηρές προδιαγραφές καυσαερίων οδήγησαν στη διακοπή της εισαγωγής του στην Ευρώπη. Σήμερα όμως το Jimny επιστρέφει με τη μορφή ενός ελαφρού επαγγελματικού άρα και διαφορετικές προδιαγραφές ρύπων να ικανοποιήσει.

Επαγγελματικό καμουφλάζ
Απ’ έξω δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά κι αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι. Όλοι λατρεύουν την τετράγωνη και ρετρό λογική, η οποία το κάνει και απίστευτα επιβλητικό για το μέγεθός του. Το μήκος είναι μόλις 3,65 m μαζί με τη ρεζέρβα και το τιμόνι κόβει πολύ (ακτίνα κύκλου στροφής 4,9 m). Οπότε το Jimny χωράει παντού και κοντράρεται σε ευελιξία μόνο με τα αυθεντικά αυτοκίνητα πόλης.

Τη μοναδική διαφορά την αντικρίζεις ανοίγοντας την πίσω πόρτα. Τα πίσω καθίσματα δεν υπάρχουν πια κι ένα στιβαρό πλέγμα χωρίζει τον χώρο φόρτωσης που φτάνει έως τα 863 lt από την καμπίνα που είναι αυστηρά διθέσια με τον οδηγό και τον συνοδηγό να κάθονται όπως πάντα κοντά κοντά. Το ωφέλιμο φορτίο δεν ανακοινώνεται επίσημα από τη Suzuki, είναι όμως κάτι λιγότερο από 200 kg σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!