Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Test drive: Opel Zafira Life M 150 PS
[Drive]: Test drive: Opel Zafira Life M 150 PS

[Drive]: Test drive: Opel Zafira Life M 150 PS

Με τα πολυμορφικά να μην έχουν πλέον ρεύμα, η τέταρτη γενιά του Zafira μετασχηματίστηκε σε βαν. Και στη συγκεκριμένη διαμόρφωση χαρίζει μία ιδιαίτερα πλούσια εμπειρία για μέχρι και έξι ανθρώπους.

Είναι προφανές πως τέτοιου τύπου βαν απευθύνονται κατά κανόνα σε εταιρίες που θέλουν να μεταφέρουν προσωπικό ή πελάτες, καθώς και σε οικογένειες με τέσσερα παιδιά και άνω. Θα προσθέταμε επίσης και αυτούς που έχουν την οικονομική δυνατότητα για ένα τρίτο -ή και τέταρτο- αυτοκίνητο, ειδικά για road trip και βόλτες με καλή παρέα.

Το Opel Zafira Life που βρίσκεται αυτές τις μέρες στα χέρια μας, είναι διαμόρφωσης VIP Business Elegance, βασισμένο στη μεσαία έκδοση μεταξονίου Μ, που σημαίνει αμάξωμα με μήκος 4,95 m. Οπτικά, το μαύρο χρώμα με τα φιμέ τζάμια και όλο αυτόν τον όγκο του αμαξώματος, αποπνέει κύρος και πολυτέλεια. Κάτι που υποστηρίζει απόλυτα και το εσωτερικό του.

Μία premium εμπειρία
Ανοίγοντας αρχικά τις πίσω ηλεκτρικά συρόμενες πόρτες, αποκαλύπτεται ένα ευρύχωρο διαμέρισμα με τέσσερα, ατομικά καθίσματα. Αυτά μπορούν να μετακινούνται με ευκολία επάνω στις ράγες του δαπέδου και να αλλάζουν φορά, κοιτώντας όλα προς τα εμπρός είτε αντικρυστά, σε ένα καλαίσθητο καρέ.

Οι δερμάτινες επενδύσεις και τα εκατέρωθεν υποβραχιόνια κάνουν ακόμα πιο πλούσια την εμπειρία της μετακίνησης. Στα συν θα προσθέταμε το αυτόνομο σύστημα κλιματισμού για τους πίσω επιβάτες -με έξι ακροφύσια στην οροφή του οχήματος- καθώς επίσης και μία συρόμενη διάταξη στο κέντρο που όταν αναπτύσσεται αποκαλύπτει δύο πρακτικά τραπεζάκια και αντίστοιχες ποτηροθήκες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!