Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Test drive: Nissan Qashqai 1.3 DiG-T Ηybrid 140 PS 4×2 [video]
[Drive]: Test drive: Nissan Qashqai 1.3 DiG-T Ηybrid 140 PS 4×2 [video]

[Drive]: Test drive: Nissan Qashqai 1.3 DiG-T Ηybrid 140 PS 4×2 [video]

Με την τρίτη γενιά Qashqai, η Nissan αποδεικνύει στην πράξη ότι η επιτυχής εξέλιξη του είδους δεν απαιτεί απαραίτητα τη σύνδεση του με την πρίζα. Τουλάχιστον όχι ακόμα…

Όταν το 2007 η Nissan παρουσίαζε την πρώτη γενιά Qashqai, κανείς δεν περίμενε ότι εκείνο το υπερυψωμένο οικογενειακό μοντέλο των Ιαπώνων με το διττό χαρακτήρα και τις διαστάσεις μικρομεσαίου θα έφερνε τα πάνω κάτω στον αυτοκινητικό χάρτη. Αν και τότε μας συστήθηκε ως crossover, στην ουσία δημιούργησε μια νέα γενιά μικρομεσαίων SUV. Ύστερα από 14 χρόνια και έπειτα από δύο γενιές Qashqai, η Nissan μπορεί πλέον να υπερηφανεύεται ότι το εγχείρημα της όχι μόνο πέτυχε, αλλά έδειξε ουσιαστικά και τον δρόμο στον ανταγωνισμό.

Στη γλώσσα των αριθμών, το ιαπωνικό SUV έχει καταφέρει να προσελκύσει περισσότερους από τρία εκατομμύρια καταναλωτές παγκοσμίως εκ των οποίων, οι σχεδόν 40.000 προέρχονται από την ελληνική αγορά. Ωστόσο, σχεδόν τίποτα πλέον δε θυμίζει το μακρινό παρελθόν. Ο ανταγωνισμός στην κλάση τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει στην κυριολεξία ξεφύγει. Γι’ αυτό και το νέο Nissan Qashqai καλείται όχι μόνο να κόψει τον αέρα των αντιπάλων του άλλα κυρίως να αποδείξει εμπράκτως ότι έχει το «know how» για να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην πιο εμπορική κατηγορία της αγοράς.

“Φωνάζει” Qashqai από μακριά
Σχεδιαστικά, δεν υπάρχει περίπτωση να δει κάποιος τη νέα γενιά και να μη του θυμίσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!