Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Test drive: Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC
[Drive]: Test drive: Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC

[Drive]: Test drive: Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC

Η 35 4MATIC είναι το πρώτο βήμα στην γκάμα της Mercedes-Benz GLA για όποιον θέλει ένα premium SUV με τη σφραγίδα της AMG.

Τo 7ο µέλος από το Affalterbach που φορά το διακριτικό «35» είναι η Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC. Και κάπως έτσι κάθε αµάξωµα µεγέθους «Α» της εταιρείας διαθέτει πλέον µια 35άρα AMG έκδοση, η οποία γεφυρώνει το κενό των απλών µε τις 45άρες, τόσο σε επίπεδο σπορ προφίλ όσο και σε επίπεδο τιµής.

Λύκος ή πρόβατο;
Αντικρίζοντάς την εύκολα ξεγελιέσαι. Θα µπορούσες άνετα να υποστηρίξεις ότι πρόκειται για µια απλή GLA µε πακέτο AMG, αφού τα χρωµιωµένα splitter, οι 19άρες ζάντες (προαιρετικά έως 21”), ο πίσω διαχύτης, η αεροτοµή στην οροφή, οι διπλές εξατµίσεις ακόµα και το µατ γκρι χρώµα, µπορείς να τα συναντήσεις και στις υπόλοιπες -πιο γήινες– εκδόσεις. Σίγουρα, µαρτυρούν δυναµισµό όχι όµως απαραίτητα και την αγριάδα που θα περίµενες από ένα «hot» Crossover/SUV µε τα λογότυπα AMG.

Όµως όταν ο αριθµός είναι το 35 και όχι το 45, αυτός ακριβώς είναι ο στόχος. Αυτή ακριβώς η ισορροπία και η διακριτικότητα αντικατοπτρίζει και την ταυτότητα του αυτοκινήτου. Κρατήστε αυτήν την λεπτοµέρεια στην άκρη του µυαλού σας και θα επανέλθουµε αργότερα. Περνώντας στα ενδότερα, αισθάνεσαι σα να βρίσκεσαι στην καµπίνα του Star Trek.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!