Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Test drive: Jeep Compass 1.6 MultiJet II 130 PS
[Drive]: Test drive: Jeep Compass 1.6 MultiJet II 130 PS

[Drive]: Test drive: Jeep Compass 1.6 MultiJet II 130 PS

Με σημαντικές αναβαθμίσεις σχεδόν σε κάθε τομέα, το ανανεωμένο Jeep Compass βελτιώνει συνολικά τη θέση του χωρίς να αλλάξει προσανατολισμό.

Για το ανανεωμένο Compass το σημαντικό δεν είναι πως πρόκειται για το πρώτο Jeep που λανσάρεται στην Ευρώπη κάτω από την ομπρέλα της Stellantis. Το σημαντικό είναι πως σκοπεύει στη συνέχιση μιας πετυχημένης πορείας στην οποία αντιστοιχεί το 40% των συνολικών πωλήσεων της Jeep .

Ξεκινώντας από το αισθητικό μέρος, οι αλλαγές είναι αρκετά συγκρατημένες, οπότε και είναι αρκετά πιθανό να μην το ξεχωρίσεις καν από το προηγούμενο. Είναι μάλιστα συγκεντρωμένες στο εμπρός μέρος, με νέα γρίλια, φώτα ομίχλης και κύρια φώτα. Τα τελευταία είναι τεχνολογίας LED και διαθέσιμα σε τρεις διαφορετικές επιλογές, με ουσιαστικότερη όλων την πληροφορία πως είναι 100% πιο αποδοτικά από τα xenon του προηγούμενου μοντέλου. Στο πίσω μέρος, οι αλλαγές εστιάζονται στην πιο οριζόντια σχεδιαστική λογική των φώτων. Εννοείται πως δεν υπάρχουν αλλαγές στις διαστάσεις, με το μήκος να αγγίζει τα 4,4 m.

Τα μεγάλα νέα
Στην καμπίνα από την άλλη, μιλάμε για άλλο κόσμο, κυρίως αναφορικά με το ταμπλό και την κονσόλα. Τα υλικά ήταν και παραμένουν καλής ποιότητας. Ωστόσο τώρα υπάρχουν περισσότεροι συνδυασμοί για τις επενδύσεις και το φινίρισμα, ενώ η τρισδιάσταση σχεδίαση είναι ασύγκριτα πιο πολυτελής και σύγχρονη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!