Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Test drive: Hyundai Kona 1.6T 198 PS 7-DCT 4×4
[Drive]: Test drive: Hyundai Kona 1.6T 198 PS 7-DCT 4×4

[Drive]: Test drive: Hyundai Kona 1.6T 198 PS 7-DCT 4×4

Τετρακίνητο, με 198 PS, 7άρι κιβώτιο DCT και ντυμένο με το πακέτο N-Line. Χωρίς πολλά λόγια, το Hyundai Kona στην πληρέστερη οικογενειακή εκδοχή του.

Στο άκουσμα του Kona, το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό είναι ένα μικρό και ισορροπημένο SUV που κάνει τα πάντα και συμφέρει. Ειδικά στη μετά-facelift περίοδο όπου δείχνει κερδισμένο σε εξωτερική εμφάνιση, εξοπλισμό και επιδόσεις. Εδώ λοιπόν θα ασχοληθούμε με την απολύτως ανώτερη «φυσιολογική» διαμόρφωση του μοντέλου που βρίσκεται ένα σκαλί κάτω από το κορυφαίο Kona N .

Ο λόγος για την τετρακίνηση εκδοχή N-Line, η οποία πρώτα και κύρια δίνει το στίγμα της από τις αισθητικές αλλαγές στο αμάξωμα. Οι σχεδιαστές της φίρμας επιχείρησαν να μοιράσουν την απόσταση μεταξύ των συμβατικών εκδόσεων και της N, με ένα προκλητικό παρουσιαστικό.

Οι διαφοροποιήσεις στη μάσκα, οι ξεχωριστής σχεδίασης τροχοί των 18” και -πολύ περισσότερο- οι τρεις faux αεραγωγοί που αποκαλύπτονται εμπρός από το καπό, αναβαθμίζουν αισθητά τον δυναμισμό του συνόλου. Στο πίσω μέρος δεσπόζει ένας μαύρου χρώματος αεροδυναμικός διαχύτης, ενώ επιπλέον πόντους θα δώσουν οι σχετικοί λογότυποι στη γρίλια και στα φτερά.

Η διαφορά
Μιλώντας βέβαια για λογότυπους, αυτό που κάνει τη μεγάλη διαφορά είναι το «4WD» που αναγράφεταο στην πίσω πόρτα. ‘Όχι προφανώς για την καλλιγραφία του, αλλά διότι υποδηλώνει πως στη συγκεκριμένη έκδοση η κίνηση μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς, ενώ παράλληλα διαφοροποιείται και στη διάταξη της πίσω ανάρτησης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!