Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Test drive: Hyundai i20 1.2 MPi
[Drive]: Test drive: Hyundai i20 1.2 MPi

[Drive]: Test drive: Hyundai i20 1.2 MPi

Η βασική έκδοση κινητήρα του νέου Hyundai i20 ρίχνει την τιμή εκκίνησης της γκάμας χωρίς να υποβαθμίζει το ποιόν του μοντέλου.

Η κατηγορία των σουπερμίνι είναι από τις σημαντικότερες σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και καθόλου εύκολη, αφού θέλει τέχνη για να κατασκευάσεις ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο με τους περιορισμούς που θέτει η ίδια η κατηγορία: Μέγεθος, τιμή κ.ά… Όλοι σχεδόν οι κατασκευαστές έχουν και από έναν εκπρόσωπο σε αυτή πάντως, με τον μεταξύ τους ανταγωνισμό να είναι πραγματικά αδυσώπητος.

Μία από τις νεότερες ελεύσεις στην κατηγορία είναι το καινούργιο Hyundai i20. Η νέα τρίτη γενιά του σουπερμίνι της Hyundai είναι ολοκαίνουργια, από την κορυφή έως τα νύχια. Βασίζεται στη σύγχρονη πλατφόρμα Κ2 του ομίλου και σχεδιαστικά δεν θυμίζει σε τίποτα του προκατόχους του. Ακολουθεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα με αιχμηρό εμπρός μέρος, έντονες ακμές στο καπό και μεγάλη εξάγωνη μάσκα. Οι έντονες ακμές συνεχίζονται στο πλάι, τονίζοντας αρκετά τους θόλους των τροχών. Πίσω, κυρίαρχο ρόλο στη σχεδίαση παίζουν τα φώτα με τη διπλή αιχμή που αγκαλιάζει το αμάξωμα και η έγχρωμη φάσα που ενισχύει το πλάτος του μοντέλου. Το όλο σύνολο δείχνει νεανικό ενώ, παρά το γεγονός ότι προσφέρεται αποκλειστικά σε 5θυρο, δεν χάνει σε δυναμισμό. Σε αυτό βέβαια βοηθά και η διαφοροποίηση των εξωτερικών διαστάσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!