Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Test drive: Ford Mustang Mach-E 4Χ
[Drive]: Test drive: Ford Mustang Mach-E 4Χ

[Drive]: Test drive: Ford Mustang Mach-E 4Χ

Είναι η πρώτη από ένα νέο είδος. Ηλεκτρική σε σώμα SUV. Με τον μαύρο λογότυπο της Mustang στη μάσκα αλλά χωρίς τον ήχο του V8 να βγαίνει από εξατμίσεις. Και ίσως με μόνο κοινό ότι και αυτή δικαιούται και καταλαμβάνει τον χώρο της επάνω στην καυτή άσφαλτο…

Οι άνθρωποι της Ford δηλώνουν υπερήφανοι γι’ αυτό το μοντέλο. Και όχι άδικα, αφού τους έχει πάρει πολύ χρόνο να το εξελίξουν. Βλέπετε, ακούει σε ένα πολύ βαρύ όνομα για να αφεθεί οτιδήποτε στην τύχη. Είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό του Μπλε Οβάλ και, σαν να μην έφτανε αυτό, υιοθετεί και μία τελείως διαφορετική προσέγγιση στην αλληλεπίδραση μεταξύ οδηγού και μηχανής. Οι ίδιοι το αντιλαμβάνονται ως μετάβαση από μία εποχή σε μία άλλη. Και στην πραγματικότητα είναι ακριβώς αυτό. Μία επόμενη ημέρα τόσο ως προς την εξέλιξη της αυτοκίνησης όσο και για το ανάγλυφο αλογάκι εκεί εμπρός που για πρώτη φορά από το ’64 σταματά να κοσμεί τα pony car του Μπλε Οβάλ και κουμπώνει σε ένα SUV με βάρος δύο τόνων.

Το να κάνουμε συγκρίσεις μεταξύ του χθες και του σήμερα, προφανώς δεν έχει νόημα. Δεν γνωρίζουμε αν οι μαρκετινίστες της εταιρίας έκαναν καλά να μετασχηματίσουν τη φιλοσοφία του ονόματος «Mustang». Αυτό μόνο ο χρόνος -και οι πωλήσεις- θα το κρίνουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!