Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Test drive: BMW M3 Competition [video]
[Drive]: Test drive: BMW M3 Competition [video]

[Drive]: Test drive: BMW M3 Competition [video]

Τα πράγματα είναι απλά: Όσο παρουσιάζονται και υπάρχουν αυτοκίνητα σαν την νέα BMW M3 Competition, η αυτοκίνηση δε θα είναι απλώς μια ανάγκη αλλά μια ελεύθερη ιδέα που τροφοδοτεί με συναίσθημα και ένταση τα όνειρά μας.

Εδω και 35 χρόνια, ο συνδυασμός του γράμματος «Μ» και του αριθμού «3» αποτελεί έναν ζωντανό θρύλο στην αυτοκίνηση. Την τελευταία γενιά του οποίου με τον κωδικό G80 ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε και μάλιστα στην Ελλάδα.

Μπορεί να μην ευθυγραμμίστηκαν όλοι οι απαιτούμενοι -είναι πολύ περισσότεροι από όσοι φαντάζεστε- πλανήτες για να πάμε για χρονομέτρηση στις Σέρρες. Όμως το εντελώς έρημο οδικό δίκτυο της ορεινής Αρκαδίας απλώνεται ήδη σχεδόν προκλητικά εμπρός από μακρύ καπό της…

Ειδικού σκοπού
Λίγα μόνο μέτρα αρκούν για να καταλάβεις πως η BMW Μ3 είναι ένα ειδικό αυτοκίνητο με ειδικό σκοπό. Το καταλαβαίνεις από τη βαβούρα στην καμπίνα όσο ο δρόμος δεν είναι τέλειος, ακόμα και από τα πετραδάκια που ξεφεύγουν από τους θόλους και στοιβάζονται στα κάρμπον μαρσπιέ όπως ακριβώς στα σούπερκαρ.

Είναι προφανές ότι αυτό το αυτοκίνητο δεν ταξιδεύει με την κύλιση μιας M340i, διότι απλούστατα δεν είναι αυτός ο σκοπός του. Το ζητούμενο εδώ είναι ο οδηγός να πλησιάζει όσο περισσότερο γίνεται στον δρόμο και να βομβαρδίζεται με ερεθίσματα. Τα οποία μάλιστα να είναι φιλτραρισμένα μόνο όσο χρειάζεται και με αίσθηση «τόσο όσο» ωμή για να πλημμυρίζουν τις αισθήσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!