Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Test drive: Audi RS Q3 Sportback
[Drive]: Test drive: Audi RS Q3 Sportback

[Drive]: Test drive: Audi RS Q3 Sportback

Συνεχίζοντας αυτό που ξεκίνησε με την πρώτη γενιά του RS Q3, η Audi κάνει τη συνταγή ακόμα καλύτερη και προσθέτει τη επιλογή «Sportback».

Η ιστορiα του RS Q3 ξεκίνησε το 2013 όταν η Audi με αφορμή την έκρηξη του ενδιαφέροντος γύρω από τα κάθε είδους SUV αποφάσισε να κατασκευάσει μια έκδοση του Q3 με τα μηχανικά μέρη του RS 3 . Με τον 5κύλινδρο τούρμπο των 2,5 lt και τετρακίνηση δηλαδή, δίνοντας ταυτόχρονα ένα διακριτικό αλλά σαφές αισθητικό άγγιγμα από την πένα του τμήματος RS . Χωρίς τον εσωτερικό ανταγωνισμό που ίσως να σήμαινε μια έκδοση με τα μηχανικά μέρη του S3 , η επιτυχία ήταν αρκετή για να εγκριθεί η συνέχεια του μοντέλου. Και μάλιστα σε αμφότερες τις εκδόσεις αμαξώματος που πλέον υπάρχουν, δηλαδή τόσο την κλασική όσο και την κουπέ SUV Sportback που δοκιμάζουμε.

Μέρος δεύτερο
Η διακριτική ταυτότητα RS του πρώτου RS Q3 δεν μπορείς να πεις πως κληροδοτήθηκε στη νέα γενιά, η οποία έτσι κι αλλιώς έχει μεγαλύτερο και πιο επιβλητικό αμάξωμα. Η μαύρη Singleframe μάσκα με το τρισδιάστατο πλέγμα που ενσωματώνεται πλήρως στον προφυλακτήρα με τα τεράστια ανοίγματα, χαρακτηρίζει κάθε RS Q3. Το ίδιο και οι γραμμές του προφίλ που ενώνουν τα εμπρός με τα πίσω φώτα και τονίζονται από τα φουσκωμένα φτερά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!