Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Suzuki: Νέο Swace, μια Corolla με άλλα σήματα
[Drive]: Suzuki: Νέο Swace, μια Corolla με άλλα σήματα

[Drive]: Suzuki: Νέο Swace, μια Corolla με άλλα σήματα

Η Suzuki μπαίνει στην αγορά των κόμπακτ στέισον με το υβριδικό Swace, το οποίο είναι μια ελαφρά τροποποιημένη Toyota Corolla Touring Sports.

Η Suzuki ξεκίνησε την προσπάθεια να προσελκύσει νέα πελατεία, αναπτύσσοντας την γκάμα των μεγάλων μοντέλων της. Ύστερα από το Across, που παρουσιάστηκε τον Ιούλιο, εδώ έχουμε το Swace, ένα κόμπακτ στέισον. Κι αν σας θυμίζει κάτι έχετε δίκιο, καθώς πρόκειται απλώς για την Toyota Corolla Touring Sports με άλλα σήματα.

Το Swace είναι αποτέλεσμα συμφωνίας μεταξύ της Suzuki και της Toyota για τέτοιου είδους «μετασκευές», όπως το Across που προαναφέραμε που είναι κλώνος του RAV4.

Στην περίπτωση του Swace μπορούμε ομοίως να μιλήσουμε για «κλώνο», καθώς οι διαφορές από την Toyota Corolla Touring Sports είναι ελάχιστες. Στην πραγματικότητα, υπάρχει μόνο μία αλλαγή: Ο εμπρός προφυλακτήρας. Ενώ στην Corolla έχει ένα μόνο μεγάλο «στόμα», η αεροεισαγωγή στο Swace χωρίζεται σε τρία μέρη.
Ο λογότυπος της Suzuki είναι τοποθετημένος πάνω στην καροσερί, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια συνεχής μαύρη γραμμή ανάμεσα στα φανάρια που παραμένουν τα ίδια με αυτά της Corolla.

Όλο το υπόλοιπο αυτοκίνητο είναι ακριβώς το ίδιο εξωτερικά, όπως και στην καμπίνα όπου το μόνο που αλλάζει είναι ο λογότυπος στο τιμόνι. Βρίσκουμε λοιπόν την «αέρινη» παρουσίαση της Corolla, με το ταμπλό να σχηματίζει μια λωρίδα με εφέ σαν να πλέει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!