Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Stellantis: Σχέδιο κοινής ανάπτυξης των Alfa Romeo, DS και Lancia
[Drive]: Stellantis: Σχέδιο κοινής ανάπτυξης των Alfa Romeo, DS και Lancia

[Drive]: Stellantis: Σχέδιο κοινής ανάπτυξης των Alfa Romeo, DS και Lancia

Πληροφορίες θέλουν την Tonale να μοιράζεται τους ίδιους κινητήες με το Jeep Renegade.

Μπορεί η Stellantis να μετρά επισήμως μόλις λίγες εβδομάδες ζωής, αλλά έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται για την αναβίωση της παραμελημένης Lancia.

Στο πλαίσιο αυτό, εκτός από την παρουσίαση του τελευταίου facelift της Ypsilon , πληροφορίες αναφέρουν ότι η εταιρεία ξεκίνησε να δουλεύει σε ένα σχέδιο κοινής ανάπτυξης για τις Alfa Romeo, DS και Lancia.

Άλλωστε η εταιρεία που προέκυψε από την συγχώνευση των FCA και PSA, ξεκαθάρισε από την αρχή, ότι το premium κομμάτι τους θα αποτελείται από τις τρεις αυτές μάρκες.

Οι λεπτομέρειες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι περιορισμένες και θέλουν τα μοντέλα από τις τρεις αυτές μάρκες να μοιράζονται τις ίδιες επιλογές κινητήρα και βέβαια «premium χαρακτηριστικά». Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις της επικεφαλής της DS, της Marion David που είπε: «Συνεργαζόμαστε με τους Ιταλούς συναδέλφους μας για να διαφοροποιήσουμε τις premium μάρκες -Alfa Romeo, DS και Lancia – από τις βασικές μας».

Η David συνέχισε λέγοντας ότι το σχέδιο της DS να λανσάρει ένα νέο μοντέλο κάθε χρόνο παραμένει σε καλό δρόμο και θα συνεχιστεί. Ωστόσο, μετά το 2023, η εταιρεία θα επικεντρωθεί στην παροχή συνεργιών που επιδιώκουν οι FCA και PSA στο πλαίσιο της συγχώνευσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!