Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: SONAX: Χαρίστε μια δεύτερη νιότη στο αυτοκίνητό σας
[Drive]: SONAX: Χαρίστε μια δεύτερη νιότη στο αυτοκίνητό σας

[Drive]: SONAX: Χαρίστε μια δεύτερη νιότη στο αυτοκίνητό σας

Τα προϊόντα SONAX αποτελούν την κορυφαία επιλογή για την περιποίηση του αυτοκίνητου.

Το πλύσιμο του αυτοκινήτου στο χέρι μπορεί να μην αποτελεί την πιο ευχάριστη διαδικασία, όταν όμως γίνει σωστά μας γεμίζει με έντονο αίσθημα ικανοποίησης.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε πριν ξεκινήσουμε το πλύσιμο του αυτοκινήτου είναι να επιλέξουμε τη σωστή μέρα και ώρα. Θα ακουστεί παράλογο, αλλά είναι προτιμότερο να το πραγματοποιήσετε μια συννεφιασμένη μέρα παρά μια ηλιόλουστη.

Το πλύσιμο του αυτοκινήτου μοιάζει ιδανικό να γίνει μια καλή ημέρα, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι η ζέστη θα στεγνώσει το αυτοκίνητο μεταξύ του πλυσίματος και του σκουπίσματος, με αποτέλεσμα να αφήσει λεκέδες αλάτων το νερό. Ταυτόχρονα, η ζέστη θα μειώσει την αποτελεσματικότητα των προϊόντων καθαρισμού. Για αυτό τον λόγο προτιμήστε μια παχιά σκιά ή πραγματοποιήστε τη διαδικασία πλυσίματος νωρίς το πρωί ή αργά του απόγευμα που θα έχει πέσει και η θερμοκρασία -και ο ήλιος.

Αφού πρώτα βρούμε το σωστό μέρος, θα πρέπει να βρέξουμε το αυτοκίνητο με καθαρό νερό για να απομακρύνουμε τη σκόνη και τη χοντρή βρομιά. Σε αυτό το σημείο εμείς προτείνουμε να συνδέσετε στην παροχή νερού ένα πλυστικό μηχάνημα, καθώς θα απομακρύνετε πιο εύκολα τη βρομιά και θα σας γλυτώσει χρόνο από το πλύσιμο. Θα πρέπει όμως να ρυθμίσετε τη λειτουργία του σε χαμηλή προς μέτρια πίεση για να μην «τραυματίσετε» το χρώμα και τις πλαστικές τσιμούχες που υπάρχουν σε διάφορα σημεία (παράθυρα, φώτα, θόλους τροχών).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!