Κυριακή, 18 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Ο Σκαραβαίος και το VW Combi έγιναν Playmobil [videos]
[Drive]: Ο Σκαραβαίος και το VW Combi έγιναν Playmobil [videos]

[Drive]: Ο Σκαραβαίος και το VW Combi έγιναν Playmobil [videos]

Η Playmobil αποκαλύπτει τη συνεργασία της με τη Volkswagen και παρουσιάζει δύο θρυλικά μοντέλα για αυτήν τη συλλογή: Τον διάσημο Σκαραβαίο και το θρυλικό Combi (T1).

Αν τα παιδιά σας ονειρεύονται να πάνε διακοπές στην παραλία ή στα βουνά με έναν παλιό Σκαραβαίο ή ένα Combi, η Playmobil τους δίνει αυτή τη δυνατότητα με δύο νέα προϊόντα από τη νέα συνεργασία της με τη Volkswagen.

Μέχρι πρόσφατα, τα οχήματα Playmobil ήταν πρωτότυπες δημιουργίες πολύ διαφορετικές από τα υπάρχοντα μοντέλα. Λίγο απογοητευτικό για τους γονείς που είναι παθιασμένοι με τα αυτοκίνητα… Αλλά εδώ και μερικά χρόνια και μέσα από μια συγκεκριμένη συνεργασία με την Porsche (περιλαμβανομένων των αναπαραγωγών των Macan, Mission E και 911 Targa 4S), οι αναπαραγωγές γνωστών μοντέλων ακολουθούν το ένα τον άλλο: DeLorean από το «Back to the Future», Mystery Machine από το «Scooby-Doo» ή Cadillac Ecto-1 από το «Ghostbusters»… Σήμερα, ο πασίγνωστος κατασκευαστής παιχνιδιών παρουσιάζει μια νέα συλλογή, το αποτέλεσμα της συνεργασίας του με την κατασκευάστρια Volkswagen.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τον Σκαραβαίο 1300 του 1968

Έτσι, ένα Combi και ένας Σκαραβαίος πωλούνται πλέον με επίσημη άδεια στον ιστότοπο του κατασκευαστή και στων συνεργατών του. Ο Σκαραβαίος, διαθέσιμος μόνο με μπλε χρώμα, είναι ένα μοντέλο από το 1963. Μια οικογένεια (πατέρας, μητέρα και παιδί) φορτώνει τις αποσκευές της στη σχάρα οροφής του Σκαραβαίου, αναχωρώντας για διακοπές στην παραλία. Λίγο πρώιμα και με την Ελλάδα σε πανδημικό κόκκινο, αλλά δεν είναι κακό να ονειρεύεσαι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!