Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Συνεργασία Hyundai Motor και Healthy Seas για την ανάπτυξη ενός βιώσιμου μέλλοντος
[Drive]: Συνεργασία Hyundai Motor και Healthy Seas για την ανάπτυξη ενός βιώσιμου μέλλοντος

[Drive]: Συνεργασία Hyundai Motor και Healthy Seas για την ανάπτυξη ενός βιώσιμου μέλλοντος

Η Hyundai Motor ανακοίνωσε την Πανευρωπαϊκή της συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση Healthy Seas, για την προστασία των θαλασσών.

Η Hyundai Motor ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την περιβαλλοντική οργάνωση Healthy Seas για την καταπολέμηση της ρύπανσης των ωκεανών, τη διαφύλαξη βιώσιμων θαλάσσιων οικοσυστημάτων και τη στήριξη μιας κυκλικής οικονομίας.

Καθώς η εταιρεία πρωτοστατεί σε καθαρές και μελλοντικές λύσεις κινητικότητας, ο καθαρισμός και η πρόληψη της θαλάσσιας ρύπανσης εναρμονίζεται με την παγκόσμια στρατηγική της Hyundai. Με την αποκατάσταση μιας υγιούς σχέσης με τη φύση, η Hyundai σχεδιάζει να βελτιώσει την ανθρώπινη ευημερία, σύμφωνα με το όραμά της «Πρόοδος για την Ανθρωπότητα» (Progress for Humanity).

Συνεργαζόμενη με την οργάνωση Healthy Seas, η Hyundai θα προσφέρει όχι μόνο ένα καθαρότερο περιβάλλον για τις επόμενες γενιές, αλλά θα διαμορφώσει και ένα βιώσιμο μέλλον για τις τοπικές κοινωνίες με τις οποίες συνεργάζεται.

«Η Hyundai γνωρίζει ότι η ανακύκλωση και η βιωσιμότητα δεν είναι απλώς τάσεις, αλλά ανάγκη για την κοινωνία μας» δήλωσε ο κ. Michael Cole, President και CEO της Hyundai Motor Europe. «Μέσω της προοδευτικής και υπεύθυνης χωρίς αποκλεισμούς σκέψης μας, δεσμευόμαστε για την ανάπτυξη μιας βιώσιμης κοινωνίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η στρατηγική μας αντιμετωπίζει τα περιβαλλοντικά προβλήματα και συνεργάζεται με τις τοπικές κοινωνίες για τη διασφάλιση ενός βιώσιμου μέλλοντος”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!