Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Η Renault εξασφαλίζει το μέλλον της Alpine
[Drive]: Η Renault εξασφαλίζει το μέλλον της Alpine

[Drive]: Η Renault εξασφαλίζει το μέλλον της Alpine

Νέος επικεφαλής της γαλλικής φίρμας σπορ μοντέλων ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος Renault Sport Racing.

Η Renault επιβεβαίωσε πως έχει συμπεριλάβει την Alpine σε περίοπτη θέση στο νέο στρατηγικό της πλάνο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά το μέλλον της μετά από τις φήμες για κατάργησή λόγω του επερχόμενου κλεισίματος του εργοστασίου στη Dieppe όπου παράγεται η Alpine A110 και του γενικότερου τριετούς προγράμματος περικοπών της γαλλικής φίρμας.

Πιο συγκεκριμένα, το σχέδιο αναδιάρθρωσης της Renault βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες – την Renault, την Dacia, την Alpine και μια νέα εταιρεία New Mobility.

Όπως δήλωσε ο CEO της Renault, Luca de Meo: «Η εταιρεία χρειάζεται να αλλάξει το παιχνίδι της και να κινηθεί από την αναζήτηση όγκου πωλήσεων σε αναζήτηση αξίας και κερδοφορίας. Η οργάνωση γύρω από τέσσερις ισχυρές φίρμες με κοινή εκμετάλευση πόρων θα μπορούσε να κάνει εφικτό το να δουλεύουμε με πιο απλό τρόπο, περισσότερο προσανατολισμένοι στις αγορές και τους πελάτες μας, με ομαδικό πνεύμα, αναζητώντας το καλύτερο εφικτό αποτέλεσμα».

Υπεύθυνος για την Renault είναι ο ίδιος ο Luca de Meo (πρώην CEO της SEAT). Αντίστοιχα, επικεφαλής της Dacia είναι ο Denis le Vot (υπεύθυνος πωλήσεων και marketing στην Renault) και στο τιμόνι του New Mobility θα βρεθεί η Clotilde Delbos (αναπληρώτρια CEO και CFO της Renault).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!