Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Renault Clio: 1ο σε πωλήσεις τον Αύγουστο
[Drive]: Renault Clio: 1ο σε πωλήσεις τον Αύγουστο

[Drive]: Renault Clio: 1ο σε πωλήσεις τον Αύγουστο

Στην κορυφή των πωλήσεων της ελληνικής αγοράς τον Αύγουστο βρέθηκε το Clio, ενώ η Renault συνολικά έκανε ρεκόρ 5ετίας, με ποσοστό 9,45%.

Επιτυχιών συνέχεια τόσο για τη Renault, όσο και για το απόλυτο best seller Clio, αυτή τη φορά στην ελληνική αγορά. Σε συνέχεια της εξαιρετικής πορείας που διαγράφει το νέο Renault Clio 5ης γενιάς στην ευρωπαϊκή αγορά, σαρώνοντας στις πωλήσεις του έτους και τερματίζοντας για πολλούς μήνες στην κορυφή των πωλήσεων της Ευρώπης, η 1η θέση είναι πλέον γεγονός και για την ελληνική αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, το φετινό Αύγουστο, το Renault Clio ήταν το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις στο σύνολο της ελληνικής αγοράς, με 513 ταξινομήσεις και μερίδιο 7,43%. Το δημοφιλές γαλλικό μοντέλο με αυτή την επίδοση αναβάθμισε και τη θέση της Renault στην ελληνική αγορά, καθώς η μάρκα αναρριχήθηκε στη 2η θέση των συνολικών ταξινομήσεων του Αυγούστου, με 653 ταξινομήσεις. Με μερίδιο αγοράς 9,45%, η Renault, κατάφερε να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ του 7,6% που είχε επιτύχει πριν από πέντε χρόνια.

Συνολικά, και αυτή η επιτυχία αντικατοπτρίζει την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται η κορυφαία ευρωπαϊκή μάρκα μέσα στη δύσκολη χρονιά που διανύουμε, τόσο σε ευρωπαϊκό, όσο και σε ελληνικό επίπεδο, με μία σύγχρονη και ακμαία γκάμα προϊόντων που πρωταγωνιστούν σε όλες τις κατηγορίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!