Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Πώς και ποια κουκούλα αυτοκινήτου να διαλέξω;
[Drive]: Πώς και ποια κουκούλα αυτοκινήτου να διαλέξω;

[Drive]: Πώς και ποια κουκούλα αυτοκινήτου να διαλέξω;

Η επιλογή της κουκούλας, όσον κι αν μοιάζει απλή υπόθεση, δεν είναι. Και κυρίως δεν πρέπει να γίνεται άκριτα. Ποια είναι όμως τα κριτήρια για την σωστή επιλογή της;

Οι προστατευτικές κουκούλες αυτοκινήτου είναι χρήσιμες και αναγκαίες κάθε εποχή του χρόνου. Είναι απαραίτητες όχι μόνο το καλοκαίρι με την άνοδο της θερμοκρασίας και την ζέστη, αλλά και τους χειμερινούς μήνες.

Η κουκούλα προστατεύει κάθε εποχή του χρόνο το αμάξωμα του αυτοκινήτου από την σκόνη, την ηλιακή ακτινοβολία, την υγρασία, τις πατημασιές ζώων, αλλά και από τις κουτσουλιές των πουλιών και το ρετσίνι των δέντρων, ουσίες που είναι διαβρωτικές και προκαλούν μεγάλες φθορές! Ταυτόχρονα όμως, προστατεύεται και το εσωτερικό του, όπως τα καθίσματα, το ταμπλό και το τιμόνι, γλιτώνοντας από μία ακριβή διαδικασία αντικατάστασης.

Ειδικά αν δεν έχουμε την δυνατότητα στεγαζόμενου πάρκινγκ και παρκάρουμε το αυτοκίνητο σε υπαίθριο χώρο, με την χρήση της κουκούλας το όχημα μας δεν είναι ορατό σε κακοπροαίρετους και επίδοξους κλέφτες.

Η επιλογή της κουκούλας όσο και αν μοιάζει απλή υπόθεση, δεν είναι. Γι’ αυτό και εμείς σε συνεργασία με την Autoplus συντάξαμε μία λίστα με τα βασικά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά της κουκούλας για το αυτοκίνητό σας:

- η κουκούλα πρέπει να είναι 100% αδιάβροχη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!