Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Τι παίζει με το Mitsubishi Eclipse Cross PHEV;
[Drive]: Τι παίζει με το Mitsubishi Eclipse Cross PHEV;

[Drive]: Τι παίζει με το Mitsubishi Eclipse Cross PHEV;

Ενώ η Mitsubishi ανακοίνωσε ότι δεν θα λανσάρει πλέον κανένα νέο μοντέλο στην Ευρώπη, έρχεται σήμερα το πρωί και ανακοινώνει ότι θα λανσάρει μια νέα έκδοση PHEV του Eclipse Cross. Τι παίζει λοιπόν με τη Mitsubishi;

Οι αντιπρόσωποι της Mitsubishi αντιμετωπίζουν εδώ και καιρό ένα τετελεσμένο (φράση της μόδας) που προέκυψε σαν κρύο ντους από την Ιαπωνία: Η Mitsubishi στην Ευρώπη συρρικνώνεται και η Γηραιά Ήπειρος είναι παγωμένη σε πωλήσεις. Δεν θα υπάρχει λοιπόν πλέον νέο λανσάρισμα, «αλλά»… Ο κατασκευαστής φαίνεται να παίζει με τις λέξεις ανακοινώνοντας σήμερα το πρωί την άφιξη του Eclipse Cross PHEV . Μιας πολυαναμενόμενης παραλλαγής, με την ιαπωνική φίρμα, ωστόσο, να είναι ηγέτης στα επαναφορτιζόμενα υβριδικά στην Ευρώπη και με σημαντική εμπειρία στον τομέα.

«Με τη σχεδιαστική και τεχνική εξέλιξη του υφιστάμενου μοντέλου, το Eclipse Cross PHEV παραμένει συνεπές στην ανακοίνωση της MMC ότι όλα τα νέα μοντέλα δεν θα λανσάρονται πλέον στην Ευρώπη», λέει η Mitsubishi. Δεν θα δούμε επομένως από εδώ και στο εξής κάποιο νέο μοντέλο στη Γηραιά Ήπειρο, αλλά μόνο νέες παραλλαγές.

Προσώρας, καμία τεχνική πληροφορία δεν δοθεί σχετικά με τη διανομή του ανανεωμένου Eclipse Cross στη Γηραιά Ήπειρο, αλλά γνωρίζουμε ότι θα πάει σε «ορισμένες» ευρωπαϊκές αγορές, ανάλογα με τη «ζήτηση και το δυναμικό» τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!