Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: H Peugeot θα αλλάξει λογότυπο!
[Drive]: H Peugeot θα αλλάξει λογότυπο!

[Drive]: H Peugeot θα αλλάξει λογότυπο!

Κάτι αλλάζει στην Peugeot: Το Sochaux θα αποκτήσει νέο λογότυπο και δεν θα είναι πλέον το λιοντάρι που στέκεται στα πίσω πόδια του.

Η φήμη είχε προσλάβει διαστάσεις. Και επιβεβαιώθηκε από τις εικόνες ενός πρωτοτύπου του επόμενου 308. Η τρίτη γενιά του γαλλικού κόμπακτ χάτσμπακ θα εγκαινιάσει τον νέο λογότυπο της Peugeot. Αλλά αυτή τη φορά, δεν θα είναι μια ήπια εξέλιξη, όπως συνέβη πρόσφατα με την Opel ή τη Volkswagen… ή ακόμα ακόμα με την τελευταία αλλαγή πάλι στην Peugeot το 2010. Η Peugeot σκοπεύει θα αλλάξει ριζικά το οικόσημό της.

Ξεχάστε το λιοντάρι σε προφίλ, τοποθετημένο όρθιο στα πίσω πόδια του, όπως συνέβη από το 1975. Αρχής γενομένης από το επόμενο 308, θα έχουμε μόνο το κεφάλι του λιονταριού, με μεγάλη χαίτη. Η υπογραφή «Peugeot» θα τοποθετηθεί από πάνω του, με τα γράμματα τοποθετημένα σε τόξο κύκλου, και το σύνολο θα είναι εγγεγραμμένο σε πλαίσιο με τη μορφή οικοσήμου.

Αυτόν τον νέο λογότυπο, τον έχουμε ήδη δει επίσημα. Έτσι ήταν σεσημασμένο το πρωτότυπο e-Legend που παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2018! Αυτή είναι η εικόνα που εμφανίζεται στη φωτογραφία μας. Ίσως κάποιοι θα πουν ότι το έχουν ξαναδεί παλιότερα. Και θα έχουν δίκιο! Ο νέος λογότυπος είναι όντως πολύ κοντά σε αυτόν που χρησιμοποιούσε η Peugeot μεταξύ 1960 και 1965!

Το επόμενο 308 αναμένουμε να αποκαλυφθεί στις αρχές του 2021.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!