Σάββατο, 17 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Nissan: Η παραγωγή του LEAF ξεπέρασε σε όγκο αυτή του εμβληματικού Bluebird στην Ευρώπη
[Drive]: Nissan: Η παραγωγή του LEAF ξεπέρασε σε όγκο αυτή του εμβληματικού Bluebird στην Ευρώπη

[Drive]: Nissan: Η παραγωγή του LEAF ξεπέρασε σε όγκο αυτή του εμβληματικού Bluebird στην Ευρώπη

Η κίνηση της Nissan προς την ουδετερότητα του άνθρακα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, καθώς το αμιγώς ηλεκτρικό LEAF ξεπέρασε την παραγωγή του Bluebird στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Sunderland.

Ένα νέο σημαντικό ορόσημο πέτυχε η Nissan στο εργοστάσιο της στο Sunderland της Αγγλίας, όπου το αμιγώς ηλεκτρικό LEAF ξεπέρασε σε όγκο παραγωγής αυτή του εμβληματικού Bluebird στην Ευρώπη.

Η παραγωγή του Nissan Bluebird ανήλθε σε 187.178 αυτοκίνητα από το 1986 έως το 1990. Όταν η παραγωγή του αυξήθηκε, χρειάστηκαν πάνω από 22 ώρες για κάθε Bluebird που κατασκευαζόταν. Τώρα, 35 χρόνια αργότερα, η βελτιστοποίηση της τεχνολογίας παραγωγής έχει μειώσει τον χρόνο παραγωγής σε 10 ώρες για το Nissan LEAF, με 195.380 αυτοκίνητα του δημοφιλούς μοντέλου να έχουν ήδη κατασκευαστεί.

Ο Alan Johnson, αντιπρόεδρος παραγωγής στο εργοστάσιο της Nissan στο Sunderland δήλωσε: «Το Bluebird ήταν ένα εμβληματικό μοντέλο για το εργοστάσιο και φέρνει υπέροχες αναμνήσεις σε όλους τους λάτρεις της Nissan. Ο όγκος παραγωγής του LEAF που πλέον «προσπέρασε» το Bluebird δείχνει πόσο εξελίχθηκε η καινοτομία, οι δεξιότητες και οι διαδικασίες παραγωγής μας, καθώς οδεύουμε στον εξηλεκτρισμό της κινητικότητας. Το LEAF «προσπερνώντας» το Bluebird δημιουργεί ένα ορόσημο. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά ακόμη που θα ακολουθήσουν για το εργοστάσιό μας, καθώς η γκάμα των ηλεκτρικών μας μοντέλων, συνεχώς μεγαλώνει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!