Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Nissan LEAF: Tο πιο αξιόπιστο ηλεκτρικό
[Drive]: Nissan LEAF: Tο πιο αξιόπιστο ηλεκτρικό

[Drive]: Nissan LEAF: Tο πιο αξιόπιστο ηλεκτρικό

Έρευνα της βρετανικής Warrantywise, ανέδειξε το Nissan LEAF ως το πιο αξιόπιστο ηλεκτρικό όχημα.

Η Warrantywise, μία από τις πιο γνωστές εταιρείες παροχής εγγυήσεων της Βρετανίας, εξέτασε τη συχνότητα επισκευών, τις συνήθεις βλάβες, το κόστος επισκευής και την ηλικία του οχήματος κατά τη στιγμή της επισκευής, για τα αυτοκίνητα της βρετανικής αγοράς. Το Nissan LEAF βρέθηκε στην 7η θέση της συνολικής κατάταξης, και στην 1η μεταξύ των EV.

Ο Andrew Humberstone, διευθύνων σύμβουλος της Nissan Motor GB, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την αναγνώριση που έλαβε το LEAF τις τελευταίες εβδομάδες. Ανεξάρτητα από την τεχνολογία που τροφοδοτεί ένα αυτοκίνητο, η αξιοπιστία είναι το κλειδί και είναι ευχάριστο να βλέπουμε το LEAF να αναγνωρίζεται για την αξιοπιστία του, από έναν ανεξάρτητο οργανισμό. Το LEAF δεν αποτελεί μόνο είναι μια λαμπρή επιλογή ως νέο αυτοκίνητο, αλλά είναι ένα όχημα που αντέχει πραγματικά στη δοκιμασία του χρόνου και προσφέρει διαδρομές για πολλά χρόνια χωρίς προβλήματα, με χαμηλό κόστος και χωρίς εκπομπές».

Η αναγνώριση για το LEAF από την Warrantywise έρχεται λίγο μετά την πρόσφατη, διπλή επιτυχία επίσημων αναγνωρίσεων του δημοφιλούς EV, ως πρότυπο μεταχειρισμένου οχήματος. Συγκεκριμένα, το Nissan LEAF (40kWh), που κυκλοφόρησε το 2018, αναγνωρίστηκε ως Μεταχειρισμένο Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς από το What Car?, στα Βραβεία Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων της Χρονιάς 2021.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!