Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Νέο Dacia Duster pick-up. Και έξτρα, με ερπύστριες!
[Drive]: Νέο Dacia Duster pick-up. Και έξτρα, με ερπύστριες!

[Drive]: Νέο Dacia Duster pick-up. Και έξτρα, με ερπύστριες!

Γαλλική εταιρεία που ειδικεύεται στην πώληση και στην προετοιμασία 4×4 εμπορεύεται το pick-up Dacia Duster. Μόνο πετρέλαιο, τετρακίνητο και με τιμή 20.000 προ φόρων.

Καλά λοιπόν νέα για τους οπαδούς του είδους, καθώς μπορούν πια να αγοράσουν το «αγροτικό» Dacia Duster. Αρκεί να διαμένουν στη Γαλλία. Ή τέλος πάντων να κάνουν μια επαφή με την Balleydier 4×4, αν και δεν γνωρίζουμε το αυτοκίνητο να έχει πάρει έγκριση τύπου για άλλη χώρα.

Βέβαια, στη Ρουμανία, υπάρχουν κάμποσες εταιρείες που ειδικεύονται, μεταξύ άλλων, στη μετατροπή του Duster σε pick-up. Και μάλιστα, κάποια από αυτά διατίθενται στην εγχώρια αγορά με την έγκριση του κατασκευαστή. Έτσι, η Balleydier 4×4 εισάγει από τη Ρουμανία τα Duster pick-up και παίρνει ομολογκασιόν για τη Γαλλία μέσω της θυγατρικής της, Pro Carrossage.

Το Duster pick-up που εμπορεύεται η Balleydier έχει εγκριθεί αποκλειστικά ως διθέσιο. Αυτός ο περιορισμός του επιτρέπει να ξεφύγει από την οικολογικό μάλους και τον φόρο εταιρειών που ισχύει στη χώρα. Το ίδιο που έγινε πρόσφατα με το Suzuki Jimny στη Γαλλία, αλλά και στη χώρα μας που κυκλοφορεί πλέον ως επαγγελματικό . Σημαντική διευκρίνιση δεδομένης αυτής της κατηγοριοποίησης είναι ότι δεν μπορείς να το εξοπλίσεις με κοτσαδόρο.

Το Duster pick-up διατίθεται αποκλειστικά με τον κινητήρα ντίζελ 1.5 BluedCi με τα 115 άλογα και τετρακίνηση .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!