Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Νέες επενδύσεις από την Ford στο εργοστάσιο της στη Ρουμανία
[Drive]: Νέες επενδύσεις από την Ford στο εργοστάσιο της στη Ρουμανία

[Drive]: Νέες επενδύσεις από την Ford στο εργοστάσιο της στη Ρουμανία

Η Ford ανακοίνωσε επένδυση ύψους 300 εκατ. δολαρίων για την παραγωγή ενός νέου ελαφρού επαγγελματικού και ενός πλήρως ηλεκτρικού μοντέλου στο εργοστάσιο της στη Ρουμανία.

Η Ford επιβεβαίωσε μία επένδυση ύψους 300 εκατομμυρίων δολαρίων για την παραγωγή ενός νέου ελαφρού επαγγελματικού οχήματος το 2023 στο εργοστάσιό της στην Κραϊόβα της Ρουμανίας, συμπεριλαμβανομένης μιας αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης που θα κάνει ντεμπούτο το 2024, το οποίο θα είναι και το πρώτο, πλήρως ηλεκτρικό όχημα παραγωγής της Ford που θα κατασκευάζεται στη Ρουμανία.

«Οι δραστηριότητες της Ford στην Κραϊόβα έχουν κορυφαία διαπιστευτήρια ανταγωνιστικότητας και ευελιξίας. Η απόφασή μας για την παραγωγή αυτού του νέου, ελαφρού επαγγελματικού οχήματος στη Ρουμανία αντανακλά τη συνεχιζόμενη θετική συνεργασία μας με τους τοπικούς προμηθευτές και την κοινότητα, και την επιτυχία ολόκληρης της ομάδας της Ford Craiova» δήλωσε ο Stuart Rowley, πρόεδρος της Ford Ευρώπης.

«Η προσθήκη μιας αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης το 2024 σημαίνει ότι το εργοστάσιο της Κραϊόβα θα είναι η τρίτη μας εγκατάσταση στην Ευρώπη που θα κατασκευάζει ένα ηλεκτρικό όχημα. Η νέα επένδυση έρχεται σε συνέχεια των πρόσφατων φετινών επενδύσεων στην Κολονία της Γερμανίας και στο εργοστάσιο της κοινοπραξίας Ford Otosan στην Τουρκία και στέλνει ένα ακόμα ξεκάθαρο μήνυμα ότι βρισκόμαστε σε επιταχυνόμενη πορεία να προσφέρουμε στους πελάτες επαγγελματικών οχημάτων μας ένα μέλλον μηδενικών εκπομπών ρύπων στην Ευρώπη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!