Σάββατο, 15 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Νέα συμφωνία Hyundai και Shell για νέες λύσεις καθαρής κινητικότητας
[Drive]: Νέα συμφωνία Hyundai και Shell για νέες λύσεις καθαρής κινητικότητας

[Drive]: Νέα συμφωνία Hyundai και Shell για νέες λύσεις καθαρής κινητικότητας

Η νέα συμφωνία αφορά σε πρότζεκτ που εστιάζουν σε ταχύτερη μετάβαση στην καθαρή κινητικότητα και τη μείωση των εκπομπών ρύπων.

Η Hyundai Motor Company υπέγραψε μια νέα πενταετή επιχειρηματική συνεργασία σε παγκόσμιο επίπεδο με τη Royal Dutch Shell plc, τη διεθνή εταιρεία ενέργειας γνωστή σε όλους Shell -αλλά αυτή τη φορά με στροφή στην καθαρή κινητικότητα.

«Αυτή τη φορά θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να επιτύχουμε σημαντικές αλλαγές με λύσεις καθαρής κινητικότητας που θα μας ωφελήσουν όλους», δήλωσε ο κ. Un Soo Kim, Senior Vice President και Head of Global Operations Division της Hyundai Motor Company. «Με τη Shell, θα διασφαλίσουμε την ανταγωνιστικότητά μας εντός της αυτοκινητοβιομηχανίας, συνεχίζοντας τη μετάβασή μας σε πάροχο λύσεων έξυπνης κινητικότητας».

Η συνεργασία της Hyundai με τη Shell επεκτείνεται έως το 2026 και σηματοδοτεί την τέταρτη σε σειρά επέκταση της εταιρικής τους σχέσης, αλλά αυτή τη φορά εστιασμένη στην καθαρή ενέργεια και τη μείωση των εκπομπών ρύπων ανταποκρινόμενη στις αλλαγές της αγοράς.

Η νέα συμφωνία ενισχύει τη στρατηγική της Hyundai να αυξήσει την παραγωγή φιλικών προς το περιβάλλον οχημάτων και να συνεχίσει την πορεία της ώστε να εξελιχθεί σε πάροχο έξυπνων λύσεων κινητικότητας. Η Shell αντίστοιχα θα επεκτείνει το ρόλο της στην παροχή καθαρότερων λύσεων κινητικότητας στη Hyundai.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!