Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Mobilize EZ-1: Ηλεκτρικό και κοινόχρηστο όχημα πόλης [video]
[Drive]: Mobilize EZ-1: Ηλεκτρικό και κοινόχρηστο όχημα πόλης [video]

[Drive]: Mobilize EZ-1: Ηλεκτρικό και κοινόχρηστο όχημα πόλης [video]

Η εταιρεία Mobilize του Groupe Renault παρουσίασε ένα πρωτότυπο που μοιάζει με διάδοχο του Renault Twizy.

Στα πλαίσια της παρουσίασης του στρατηγικού πλάνου του Groupe Renault, έκανε πρεμιέρα και μια νέα φίρμα με το όνομα Mobilize, που θα επικεντρωθεί σε παροχή υπηρεσιών σχετικά με τη μετακίνηση ανθρώπων ή τις μεταφορές αγαθών αλλά και υπηρεσιών ενέργειας και πληροφοριών σε άλλες εταιρείες.

Τα αυτοκίνητα μένουν παρκαρισμένα και αχρησιμοποίητα για το 90% της ζωής τους, ενώ κατά μέσο όρο χάνουν πάνω από το 50% της αξίας τους μετά από 3 χρόνια ιδιοκτησίας. Ως απάντηση σε αυτά τα προβλήματα, η Mobilize προτείνει πιο ευέλικτες λύσεις μετακίνησης ανθρώπων και μεταφοράς προιόντων, που θα μπορούσαν να συνυπάρχουν με το παραδοσιακό μοντέλο ιδιοκτησίας οχημάτων.

Με άλλα λόγια η Mobilize θα προσφέρει υπηρεσίες car sharing με ενοικίαση αυτοκινήτου για διάστημα από λίγα λεπτά μέχρι αρκετά χρόνια, κάνοντας χρήση του δικτύου αντιπροσώπων της Renault στην Ευρώπη (πάνω από 6.000 αντιπροσωπείες). Παράλληλα θα προσφέρει προηγμένους αλγορίθμους και συστήματα διαχείρισης πληροφορίας που θα προβλέπουν τη ζήτηση και ταυτόχρονα θα βελτιώνουν την αποδοτικότητα της διασποράς οχημάτων για εταιρείες ενοικίασης.

Επωφελούμενη από την εμπειρία της Renault στο σχεδιασμό, την εξέλιξη και την παραγωγή οχημάτων, η Mobilize θα αποκτήσει δικές της ομάδες μηχανικών και σχεδιαστών που θα προτείνουν μια γκάμα από οχήματα ειδικού τύπου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!