Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Μελλοντικό Ford Ranger, μίνι F-150 [video]
[Drive]: Μελλοντικό Ford Ranger, μίνι F-150 [video]

[Drive]: Μελλοντικό Ford Ranger, μίνι F-150 [video]

Την ανανέωση του F-150, ετοιμάζεται να ακολουθήσει αυτή του Ford Ranger. Το μικρό αμερικανικό pick-up και μεγάλο για την Ευρώπη θα πατά στην ίδια πλατφόρμα με το Volkswagen Amarok.

Το Μπλε Οβάλ δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα χωρίς τα pick-up. Και δεν είναι μόνο το F-150 που παραμένει για δεκαετίες το απόλυτο best-seller στην Αμερική. Μέρος της επιτυχίας της Ford χρειάζεται να πιστωθεί και στο «μικρό» Ranger το οποίο κάνει νούμερα σε όλον τον κόσμο, περιλαμβανομένης και της Γηραιάς Ηπείρου. Και εδώ που τα λέμε, το Ranger είναι και το μόνο pick-up που μπορεί να τα βάλει με τους Ιάπωνες.

Όσο βέβαια κι αν τα pick-up μαζί με τα επαγγελματικά έχουν σημαντικά μεγαλύτερο κύκλο ζωής από τα «ΙΧ», το Ranger βαδίζει για τη δέκατη χρονιά του στην αγορά, καθώς λανσαρίστηκε το 2012 (Phase 1) με την τελευταία ανανέωσή του (Phase 3) να γίνεται το 2018.

Το Μπλε Οβάλ για να αποκαταστήσει την εμπορική τάξη, ετοιμάζει μια ολοκαίνουργια έκδοση που θα αποκαλυφθεί μέχρι το τέλος του έτους και στη συνέχεια θα λανσαριστεί εμπορικά το 2022.

Αισθητικά, οι πρώτες εικόνες από τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα αποκαλύπτουν ήδη πολλά. Η φωτεινή υπογραφή σε σχήμα δαγκάνας κάβουρα και μια τεράστια ορθογώνια μάσκα που παραπέμπει ευθέως στο πρόσφατα ανανεωμένο F-150.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!