Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Τα «made in Greece» σπορ αυτοκίνητα του παρελθόντος (μέρος 2ο)
[Drive]: Τα «made in Greece» σπορ αυτοκίνητα του παρελθόντος (μέρος 2ο)

[Drive]: Τα «made in Greece» σπορ αυτοκίνητα του παρελθόντος (μέρος 2ο)

Συνεχίζουμε το αφιέρωμά μας στις εποχές όπου Έλληνες εισαγωγείς φρόντιζαν να προσφέρουν «επίσημες» δικές τους μετατροπές, βασισμένες στη γκάμα των αυτοκινήτων που διέθεταν.

Όχι πως δεν το περιμέναμε, φαίνεται όμως πως το αρχικό μας αφιέρωμα στα σπορ μοντέλα που κυκλοφόρησαν αποκλειστικά στην Ελληνική αγορά, άγγιξε αρκετές ευαίσθητες χορδές. Αποφασίσαμε λοιπόν να επανέλθουμε με ένα δεύτερο μέρος, επιχειρώντας να ξυπνήσουμε ακόμα περισσότερες μνήμες από το παρελθόν. Η αλήθεια είναι πως η όλη ιστορία ξεκινά από αρκετά παλιά. Υπάρχουν μοντέλα που κατάφερε να ανακαλέσει η μνήμη μας και άλλα που εσείς μας θυμίσατε με τα σχόλιά σας – και σας ευχαριστούμε για αυτό.

Όπως συμβαίνει συνήθως και στη ζωή, δεν ήταν όλα αυτά τα μοντέλα επιτυχημένα. Κάποιες από αυτές τις μετατροπές χαρακτηρίζονταν από προχειρότητα ενώ άλλες, αντικειμενικά, έδειχναν πιο προσεγμένες και πλήρεις. Και όσο για τον κόσμο, με κάποια αυτοκίνητα συνδέθηκε και τα στήριξε με την εμπιστοσύνη του, ενώ άλλα τα άφησε να σβήσουν εμπορικά.

Προτού βυθιστούμε στη νοσταλγία μίας άλλης εποχής, καλό θα είναι να αναλογιστούμε πως τίποτε από αυτά που στις μέρες μας θεωρούμε δεδομένα, δεν ίσχυε τότε. Κανείς δεν εξασφάλιζε πως το κάθε αυτοκίνητο θα επιταχύνει, θα στρίβει και θα φρενάρει με ασφάλεια… Και όλο αυτό, πρόσθετε έναν ακόμη βαθμό δυσκολίας στο δρόμο για την αύξηση της ισχύος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!