Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Lada: Όλα τα νέα μοντέλα μέχρι το 2025 [video]
[Drive]: Lada: Όλα τα νέα μοντέλα μέχρι το 2025 [video]

[Drive]: Lada: Όλα τα νέα μοντέλα μέχρι το 2025 [video]

Η προσέγγιση μεταξύ Dacia και Lada δεν περιορίζεται μόνο σε ένα σύγχρονο Niva. Ετοιμάζονται τα νέα Granta και Vesta και ένα SUV, το αντίστοιχο ρωσικό Bigster, για την επιστροφή της Lada στην Ευρώπη.

H Lada μπορεί να απουσιάζει εδώ και χρόνια από τη Δυτική Ευρώπη, αλλά η βούλησή της υπό τη σκέπη του Groupe Renault είναι να επιστρέψει δριμύτερη. Κάτι που προγραμματίζεται από τον γαλλικό όμιλο για τα μέσα της δεκαετίας. Το μελλοντικό, μοντέρνο Niva που θα λανσαριστεί το 2024 είναι εκείνο που θα σύρει τον χορό. Αλλά η προτεραιότητα της εταιρείας παραμένει η Ρωσία, όπου η πρωτοκαθεδρία της απειλείται από την διείσδυση των κορεατικών Kia και Hyundai.

Για να αντιμετωπιστεί αυτή η αντιξοότητα, κατά της παρουσίασης του στρατηγικού σχεδίου του ομίλου, Renaulution , ανακοινώθηκε η δημιουργία ενός business unit με την Dacia . Και μοντέλα με χρήση μιας ενιαίας πλατφόρμας, της μοντέρνας CMF-B, της οποίας η έκδοση «χαμηλού κόστους» μόλις λανσαρίστηκε από το Sandero και το Logan ΙΙΙ.

Επομένως, πάνω σε αυτή την αρχιτεκτονική θα βασιστούν τα μελλοντικά Granta και Vesta, τα επόμενα νέα μοντέλα της Lada που ανακοινώθηκαν για το 2023. Σήμερα, τα μοντέλα αυτά υφίστανται σε έξι διαφορετικές εκδόσεις, από στέισον έως τη σπορ περνώντας ενδιάμεσα από τα crossover, Cross.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!