Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Καθυστερεί η παραγωγή του νέου Nissan Qashqai
[Drive]: Καθυστερεί η παραγωγή του νέου Nissan Qashqai

[Drive]: Καθυστερεί η παραγωγή του νέου Nissan Qashqai

Η έναρξη της παραγωγής της νέας γενιάς του Nissan Qashqai πηγαίνει στα μέσα του 2021 κυρίως λόγω της πανδημίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times , η παραγωγή της νέας γενιάς του Nissan Qashqai θα καθυστερήσει να ξεκινήσει. Πιο συγκεκριμένα, τα πρώτα παραδείγματα του νέου C-SUV της Nissan θα βγουν από το εργοστάσιο τον Απρίλιο του 2021, παρά τον αρχικό προγραμματισμό για τον Οκτώβριο του 2020.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αυτό είναι το νέο Nissan Qashqai (video)

Η εφημερίδα που κάνει λόγο για δύο πηγές, αναφέρει πως ο κύριος λόγος της καθυστέρησης είναι οι επιπτώσεις της πανδημίας που καθυστέρησαν την εξέλιξη και άλλαξαν τις προτεραιότητες της Nissan.

Εκπρόσωπος της ιαπωνικής φίρμας δήλωσε στο Autocar: «Οι προετοιμασίες για την παρουσίαση του νέου Qashqai στο Sunderland συνεχίζονται, κάτι το οποίο αφορά επένδυση ύψους £400 εκατομμυρίων στο συγκεκριμένο εργοστάσιο.»

«Δεν έχουμε ανακοινώσει ακόμη μια ημερομηνία για το μοντέλο επόμενης γενιάς, όμως ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας συναρπαστικά νέα μέσα στους επόμενους μήνες.»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σε τελική φάση δοκιμών το νέο Nissan Qashqai

Η σημερινή γενιά του Qashqai (J11) πρωτοπαρουσιάστηκε το 2013 ενώ δέχθηκε μια ανανέωση το 2017. Τα 2/3 από τα 500.000 αυτοκίνητα που παράγονται στο εργοστάσιο της Nissan στο Sunderland καταλήγουν στις αγορές της Ευρώπης και τα 2/3 από αυτά είναι Qashqai.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!