Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Καλαντάρι 2021: 99 μοντέλα και ποια λανσάρονται κάθε μήνα
[Drive]: Καλαντάρι 2021: 99 μοντέλα και ποια λανσάρονται κάθε μήνα

[Drive]: Καλαντάρι 2021: 99 μοντέλα και ποια λανσάρονται κάθε μήνα

Στο καλαντάρι του 2021 συγκεντρώσαμε ούτε λίγο ούτε πολύ 99 νέα λανσαρίσματα για την Ελλάδα (και την Ευρώπη): SUV, crossover, κάμπριο, μπερλίνες, χάτσμπακ, ηλεκτρικά… Όλα τους βρίσκονται εδώ!

Ύστερα από μια περίπλοκη χρονιά, όπως ήταν αυτή του 2020, για τη βιομηχανία και την αγορά αυτοκινήτου, που την έφερε στο επίπεδο της δεκαετίας του ’70, οι κατασκευαστές ελπίζουν το ’21 να πιάσουν τον ταύρο από τα κέρατα.

Παρόλο που οι αναλυτές δεν προβλέπουν επιστροφή στην λεγόμενη «κανονικότητα» πριν από το φθινόπωρο, η ανάγκη ανανέωσης κάποιων μοντέλων για πολλές φίρμες παραμένει ζωτικώς επιτακτική. Ανανέωση της οποίας το πρόσημο χρειάζεται να είναι αυτό της οικολογικής μετάβασης. Ούτως ή άλλως, το τελικό πρότυπο Euro 6 και πολύ περισσότερο το επικείμενο Euro 7 καθιστά μονόδρομο -θέλοντας και μη- μεγάλο μέρος ή και ολόκληρη η γκάμα κάθε κατασκευαστή να εξηλεκτριστεί.

Η παρακάτω λίστα, βαθμονομημένη ανά μήνα περιλαμβάνει όλα τα εμπορικά λανσαρίσματα, 99 στον αριθμό, που θα γίνουν τους προσεχείς 12 μήνες στην Ελλάδα ή/και στην Ευρώπη. Προφανώς, η ημερομηνία για το κάθε μοντέλο έχει γίνει είτε βάσει ανακοινώσεων των ίδιων των κατασκευαστών είτε από δικές μας εκτιμήσεις. Και θα τις αναθεωρούμε όποτε έχουμε στα χέρια μας καινούργια στοιχεία.

2021: Πότε λανσάρονται νέα και ανανεωμένα μοντέλα και νέες εκδόσεις;

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!